Як приємно, коли господиня метає & nbsp; на стіл все, що в печі … Видано чи: & nbsp; до одного шматка м'яса & ndash; відразу шість & nbsp; гарнірів! А то, що всі вони запечені & nbsp; в одній страві, тільки додає йому & nbsp; більше ваги & ndash; у всіх сенсах слова
Інгредієнти
- цукіні – 1 шт.
- баклажан – 1 великий
- цибуля-порей (тільки біла частина) – 1 стебло
- свиняча шийка – 3 кг
- перці солодкі різнокольорові – 3-4 шт.
- масло оливкове “екстра вірджин”
- сушені білі гриби – велика жменя
- розмарин сухий – 2 гілочки
- гриби (вешенки) – 200 г
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> цибуля червоний – 2 цибулини
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> перець чорний мелений
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Баклажани підготувати заздалегідь, нарізавши вздовж товстими пластинками (приблизно 1 см завтовшки), покласти в миску. Посолити з обох сторін і помістити в холодильник мінімум на 2 ч. Потім промити проточною водою і обсушити паперовим рушником. Крок 2
Сухі білі гриби покласти в миску і залити 0,5 л теплої кип'яченої води або води без газу з пляшки. Закрити плівкою і залишити на 25-30 хв. Крок 3
Шийку обсушити паперовими рушниками, укласти на дошку. Гострим ножем зробити на м'ясі поперечні надрізи, не прорізаючи до кінця приблизно на 1,5-2 см. Товщина виходять шматків – близько 3 см. В результаті шийка повинна нагадувати розкривається книгу. Помилитися свинину оливковою олією, посолити, накрити плівкою і відставити. Крок 4
2 солодких перцю змастити оливковою олією і запікати в ра- зогретой до 210 ° С духовці 8-11 хв., до появи чорних підпалин. Потім вийняти перець з духовки і помістити в рукав для запікання або герметичний пакет на 10-15 хв. Крок 5
Вийняти перець з пакету, очистити від шкірки, видалити кісточки і плодоніжки. Ні в якому разі не промивати! М'якоть нарізати смужками. Крок 6
Цукіні нарізати тонкими скибочками і потім смужками. Лук-порей розрізати уздовж на кілька частин, промити і обсушити. У великій сковороді розігріти оливкову олію, обсмажити підготовлені баклажани, цукіні і порей до золотистого кольору. Посолити і остудити. Крок 7
Кожен надріз в шийці максимально розкрити, присипати свіжомеленим перцем, втираючи його в м'ясо пальцями, і заповнити обсмаженими овочами, при бажанні чергуючи їх і щільно притискаючи тільки що заповнену частину шийки до попередньої. Крок 8
Обв'язати шийку шпагатом, змастити ще раз маслом і обсмажити на великій сковороді на сильному вогні з усіх боків до золотистої скоринки, покласти в пакет для запікання. Запікати в розігрітій до 180 ° С духовці з розрахунку 25 хв. на кожні 0,5 кг м'яса плюс 25 хв. на весь шматок (для шматка вагою 3 кг – 25 х 6 + 25 = 175 хв., тобто практично 3 ч). Крок 9
Морква і залишився солодкий перець очистити, нарізати дрібними кубиками. Гливи розділити руками, промити, видалити жорсткі ніжки, м'якоть так само нарвати руками на смужки. Замочені гриби процідити, обсушити паперовими рушниками і поре- мовити. Червоний цибулю нарізати дрібними кубиками. Крок 10
Розігріти велику сковорідку з 4 ст. л. оливкового масла. Всипати туди всі овочі і гриби, обсмажити майже до готовності. Додати листочки розмарину і 3 ст. л. рідини від замочування грибів, довести до кипіння, зняти з вогню. Накрити соте фольгою. Крок 11
М'ясо вийняти з духовки, дати постояти 20 хв. Дістати з пакета, видалити шпагат і запікати під грилем ще 4-6 хв. Злегка остудити. Соте викласти через форму на тарілку. Нарізати шийку на порційні шматки. Покласти поруч з соте, подавати негайно.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!