ШВИДКИЙ РОСТБІФ З рум'яної скоринки

Основна перевага СВЧ-печей & mdash; цей час: поміщений в камеру великий шматок м'яса починає нагріватися не зовні, а зсередини, тим самим готується більш рівномірно і досягає потрібної температури всього за 10 хв. Вам достатньо лише знати його вага, & nbsp; температуру і час для ідеальної прожарювання мікрохвильовка виставить сама. А спеціальний режим обсмажування допоможе отримати на ростбіф рум'яну апетитну кірочку.

ШВИДКИЙ РОСТБІФ З рум'яної скоринки

Інгредієнти

  • 1-1,3 кг м'якоті яловичини з жировими прошарками одним шматком (товстий край)
  • 5 зубчиків часнику
  • рослинне масло для смаження
  • сіль, перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 М'ясо вимити, обсушити паперовими рушниками. Якщо потрібно – зачистити від плівок і нерівностей, чим рівніше буде брусок – тим рівномірніше ростбіф прожарітся. Крок 2 Змастіть м'ясо за допомогою пензлика рослинним маслом. Натріть сіллю, перцем і пропущеним через прес часником. Щоб ростбіф вийшов красивим, обв'яжіть його кулінарною ниткою або шпагатом. Крок 3 Викладіть м'ясо на низьку решітку, знизу підставте блюдо для стікання жиру. Крок 4 Увімкніть режим «обсмажування і запікання» і виставите на дисплеї вага м'ясного шматка. Або готуйте м'ясо, включивши піч на повну потужність, розрахувавши час приготування за формулою: 6 хв. на кожні 450 г м'яса для ростбіфа з кров'ю, 9 хв. – для м'яса середньої прожарювання, 11 – для пролностью прожареного м'яса. В середині приготування злийте з страви сік (з нього вийде відмінний м'ясний соус), м'ясо переверніть. Крок 5 Після закінчення приготування вийміть м'ясо з печі, накрийте фольгою і дайте ростбифу «відпочити» 10-15 хв.

0/5 (0 Reviews)