Террін з лосося СЛАБКІЙ СОЛІ І муксуна ГАРЯЧОГО копчення

Звичайно, це страва не на кожен день, але робити його 1-2 рази в рік теж вкрай неправильно & mdash; занадто воно добре і продумано. У цьому Террін найскладніше & mdash; втриматися і не з'їсти його раніше 6 годин, покладених для охолодження.

 Террін з лосося СЛАБКІЙ СОЛІ І муксуна ГАРЯЧОГО копчення

Інгредієнти

  • 500 г філе муксуна гарячого копчення
  • оливкова олія
  • 20 шматочків лосося або форелі найслабшою солі
  • 250 г вершкового сиру
  • сік половини лимона
  • 150-200 мл вершків жирністю від 33%
  • 1 щіпка кайенского перцю
  • вершковий хрін для подачі
  • сіль, мелений чорний перець

Для салату:

  • 3 середніх огірочка
  • 2 ст. л. білого винного оцту
  • 1 ст. л. цукру
  • листочки 1-2 гілочок кропу

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Вийміть всі кісточки з муксуна. Розберіть філе на шматочки. Крок 2 Візьміть форму Smart Cuisine. Викладіть у форму лосось внахлест, закриваючи всю внутрішню поверхню форми. Крок 3 В чаші блендера змішайте до однорідності муксун, вершковий сир і лимонний сік. Додайте вершки і кайенский перець. Швидко змішайте. Посоліть і поперчіть за необхідності! Крок 4 Викладіть масу в підготовлену форму, накрийте вільними кінцями лосося, а зверху і плівкою. Приберіть в холодильник на 6 ч. Крок 5 Перед самою подачею терріна приготуйте салат. Огірки наріжте тонкими скибочками. Змішайте з оцтом, цукром і дрібно нарізаним кропом. Посоліть. Крок 6 Вийміть террин з форми. Наріжте на 8-10 шматків. Викладіть на блюдо сервіровки. Подавайте з салатом і вершковим хроном.

0/5 (0 Reviews)