ФОРЕЛЬ, запечена СО СМЕТАНОЮ

Купіть для цієї страви саму звичайну річкову форель & nbsp; & ndash; тільки дуже свіжу. В & nbsp; ній & nbsp; майже немає кісток, потрібно лише витягти хребет.

Інгредієнти

  • 4 форелі по 250 г кожна
  • 200 г самої жирної сметани
  • 1 пучок кропу
  • 1 маленький пучок зеленої цибулі
  • сік половини лимона
  • сіль, мелений чорний і білий перець
  • рослинне масло

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Випатрайте форель, видаліть з голови зябра. Очистіть рибу від луски. Промийте форель під холодною водою, обсушити паперовими рушниками. Акуратно надріжте хребет у голови і у хвоста так, щоб риба залишилася цілою, і вийміть хребет разом з кістками, акуратно підрізаючи м'якоть. Крок 2

ФОРЕЛЬ, запечена СО СМЕТАНОЮ

Розкладіть форель на листи фольги розміром 40х30 см, попередньо змастивши їх олією. Посоліть рибу і поперчіть, особливо щедро зсередини. Крок 3

ФОРЕЛЬ, запечена СО СМЕТАНОЮ

Дрібно наріжте кріп і зелена цибуля. Змішайте в мисочці сметану, зелень, сіль, чорний і білий перець і лимонний сік. Змастіть цією сумішшю рибу. Крок 4

Загорніть форель в фольгу так, щоб та не стосувалася сметанного шару, і поставте в духовку, розігріту до 180 ° С, на 15 хв. Подавайте дуже гарячою.

0/5 (0 Reviews)