Не знаєте куди застосувати залишився лаваш і сир. Додайте трохи винограду і приготуйте цікаве смачна страва.
Інгредієнти
- 125 мл натурального йогурту
- 1 тонкий лаваш
- 100 г винограду без кісточок
- 3-4 гілочки петрушки
- 200 г сиру чеддер
- перець чорний мелений
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Розігріти духовку до 190 ° С. Лаваш нарізати квадратами зі стороною 10 см. Згорнути квадрати в кульочки, закріпити дерев'яними шпажками. Викласти на деко і підсушити в духовці, 5 хв. Шпажки видалити. Крок 2
Сир натерти на крупній тертці. Виноград вимити, зняти ягоди з кисті і разре- мовити кожну навпіл. Зелень вимити, обсушити й подрібнити. Перемішати ви- Ноград з сиром і зеленню. Заправити йогуртом, поперчити за смаком. Крок 3
Наповнити кульочки з лаваша вийшов салатом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!