Галантином із курки І КАЧКИ З потрошки

Оброблення птиці для галантіна & ndash; непросте завдання. Але якщо ви правильно підготуватися і не будете поспішати, то у вас все вийде з першого разу. & Nbsp;

 галантином із курки І КАЧКИ З потрошки

Інгредієнти

  • 1 велика курка
  • 300 г качиних сердечок
  • 2 філе качиної грудки
  • 400 г качиної печінки
  • 120 г маскарпоне
  • 1 великий стебло цибулі-порею
  • вершкове масло
  • 3 великих жовтка
  • 120 мл портвейну або мадери
  • сіль, мелений чорний і білий перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

галантином із курки І КАЧКИ З потрошки

Розріжте курку уздовж навпіл по спинці. Потім видаліть хребет і всі кістки, не пошкодивши шкіру. Натріть м'ясо і шкіру сіллю і перцем, занадто товсті місця (в області стегенець) зріжте, щоб вийшов рівномірний пласт. Печінку розрізати навпіл, сердечка наріжте тонкими кружечками, посоліть. Крок 2

галантином із курки І КАЧКИ З потрошки

Дуже тонкими півкільцями наріжте порей. У великій сковороді обсмажте порей, сердечка і печінку на вершковому маслі, помішуючи, 4 хв. Влийте портвейн, доведіть до кипіння. Перекладіть потрошки і порей в зіплок-пакет разом з рідиною. Випустіть зайве повітря. Варіть в воді при мінімальному кипінні 15 хв. Остудіть, не відкриваючи пакет, 30 хв. Крок 3

галантином із курки І КАЧКИ З потрошки

Качині грудки і зрізане з курки м'ясо наріжте невеликими шматочками, покладіть в блендер. Додайте половину суміші з зіплок-пакета (і всю рідину), жовтки, подрібніть в тонкий фарш. Крок 4

галантином із курки І КАЧКИ З потрошки

Перекладіть фарш в миску, додайте маскарпоне і залишилася суміш з зіплок-пакета, трохи посічену ножем. Посоліть і поперчіть, акуратно перемішайте до однорідності. Покладіть в холодильник на 1 ч. Крок 5

 галантином із курки І КАЧКИ З потрошки

Нафаршіруйте позбавлену кісток курку сумішшю, як би формуючи тушку. Закріпіть шов. Щільно загорніть «тушку» в харчову фольгу в декілька шарів. Запікайте при 125 ° С на застеленому пергаментом деку до внутрішньої температури 70 ° С, близько 1,5 год. Потім повністю остудіть в плівці, наріжте на порційні шматки і подавайте. Корисна порада

Всередині галантіна може бути будь-яка начинка на ваш смак. Наприклад, змішайте фарш з курки або качки з в'яленими ягодами або шматочками в'ялених фруктів, попередньо замочені в коньяку; додайте сир з блакитною пліснявою; нарізані дрібними кубиками і швидко обсмажені різнокольорові овочі (солодкий перець, гарбуз, морква, селера) або фрукти (яблука, айва).

До речі

Перш за все, доведіть курку до кімнатної температури і обсушити паперовими рушниками. Ними ж зручно утримувати курку при обробленні. Підготуйте зручну велику дошку і підстеліть під неї вологий рушник, щоб дошка не елозіла по столу. Візьміть великий шефський ніж і обробний, наточити і той, і інший. Зайдіть на Ютюб, відкрийте майстер-клас великого французького кухаря Жака Пепена і повторюйте за ним. & Nbsp; Знімався ролик в Америці, Пепень говорить по-англійськи, але навіть якщо ви не знаєте мову, там все одно все дуже зрозуміло.

0/5 (0 Reviews)