ГОСТРІ курячі крильця В СТИЛІ КОРЕЙСЬКЕ BBQ

Відмінна закуска для будь-якого застілля, а якщо крилець багато, то і основне блюдо трапези. Тільки обов'язково поставте на стіл вологі серветки.

Інгредієнти

  • 1,5 кг курячих крилець
  • 3-4 зубчики часнику
  • 2 упаковки соусу Korean BBQ від Sen Soy (по 120 г)
  • 4 ст. л. соєвого соусу
  • кукурудзяний крохмаль
  • рослинне масло для фритюру
  • кунжутне насіння
  • сіль, мелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ГОСТРІ курячі крильця В СТИЛІ КОРЕЙСЬКЕ BBQ

У кожного крильця видаліть останню фалангу – вони не знадобляться, оскільки швидко згорають. Можете зберегти їх (заморозити) для бульйону. Крок 2

ГОСТРІ курячі крильця в СТИЛІ КОРЕЙСЬКЕ BBQ

Розріжте крильця в суглобі на 2 фаланги. Натріть м'ясо сіллю і перцем, залиште на 10 хв. Крок 3

ГОСТРІ курячі крильця В СТИЛІ КОРЕЙСЬКЕ BBQ

Присипте крильця кукурудзяним крохмалем з усіх боків, потім струсіть зайвий. Розігрійте в воке або глибокій каструлі рослинне масло для фритюру до 160 ° С. Розстеліть на підносі або деку паперові рушники в кілька шарів. Крок 4

ГОСТРІ курячі крильця В СТИЛІ КОРЕЙСЬКЕ BBQ

Порціями опускайте крильця у фритюр і смажте до слабо-золотистого кольору, по 8 хв. Викладайте готові крильця на паперові рушники, давайте охолонути, 10 хв., І знову обсмажуйте – вже до золотисто-коричневого кольору, 4-5 хв. Знову обсушуйте на рушниках. Крок 5

ГОСТРІ курячі крильця В СТИЛІ КОРЕЙСЬКЕ BBQ

Роздавите, очистіть і дуже дрібно порубати часник. Злийте масло з вока, залишивши приблизно 2 ст. л. Додайте часник, соєвий соус і соус, прогрійте все разом. Крок 6

ГОСТРІ курячі крильця в СТИЛІ КОРЕЙСЬКЕ BBQ

Покладіть в вок крильця і ​​прогрівайте, перемішуючи, щоб шкіра покрилася ароматної і пряної глазур'ю. Викладіть крильця на блюдо, посипте кунжутом і подавайте.

0/5 (0 Reviews)