& nbsp; Ситний рулет зі свинячої шийки цілком замінить шашлики на пікніку.
Інгредієнти
- 800 г свинячої шийки одним шматком
- 300 г листочків шпинату
- 4 зубчики часнику
- 50 г тертого пармезану
- 50 г панірувальних сухарів
- 1 ст. л. діжонськой гірчиці
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Розріжте шматок м'яса вздовж майже навпіл, тримаючи ніж перпендикулярно дошці, не прорізаючи до кінця приблизно на 1,5 см. Розкрийте шматок як книгу. Крок 2 Кожну половину розріжте навпіл, тримаючи ніж паралельно столу. Точно так само не дорежьте до кінця приблизно на 1,5 см. Розгорніть відрізані шматки – один вправо, інший ліворуч; у вас вийде нерівний пласт. Крок 3 Накрийте м'ясо подвійним шаром плівки і акуратно відбийте до рівномірної товщини приблизно 1 см. Зніміть плівку, посоліть м'ясо і поперчіть, намажте гірчицею, дайте постояти, поки готується все інше. Крок 4 Для начинки дрібно порубати часник, додайте пармезан, сухарі і 3 ст. л. оливкового масла, трохи посоліть і поперчіть. Викладіть на поверхню м'яса суміш рівним шаром, залишивши з одного короткої сторони 2 см вільними. На суміш викладіть шпинат, ще полийте олією. Поверніть рулет і зав'яжіть кулінарним шпагатом або міцними нитками. Крок 5 Розігрійте духовку до 160 ° С, покладіть рулет на застелений пергаментом деко і запікайте приблизно 1,5 год, до внутрішньої температури 72 ° С.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!