Як же це смачно: ніжні скибочки баклажанів з & nbsp; томатним соусом, запечені під шаром вершків і & nbsp; ароматного пармезану! Заради цього можна трохи повозитися на кухні.
Інгредієнти < ul>
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Приготуйте томатний соус. Дрібно наріжте цибулю і часник. Розігрійте в сотейнику оливкову олію і обсмажити цибулю і часник до м'якості. Додайте помідори і варіть на середньому вогні 20 хв., Приправити сіллю, перцем і сушеним базиліком. Крок 2
Наріжте баклажани кружками товщиною 1 см, посоліть, поперчіть, покладіть в пакет або миску і полийте 3 ст. л. оливкового масла. Добре перемішайте, щоб масло розподілилося рівномірно. Крок 3
Нагрійте велику антипригарним сковороду і обсмажте скибочки баклажанів до золотистого кольору з обох сторін. Крок 4 Налийте вершки в сотейник і доведіть до кипіння на середньому вогні. Зменшіть вогонь і уварити вершки до 1 склянки, потім додайте половину тертого пармезану і дрібно нарізану петрушку. Приправте сіллю і перцем. Крок 5 Розігрійте духовку до 175 ° С. Змастіть маслом форму для запікання і присипте сухарями. Викладіть шар баклажанів і змастіть тонким шаром томатного соусу. Посипте пармезаном. Повторіть шари один або два рази, поки не закінчаться інгредієнти, верхнім повинен залишитися шар томатного соусу. Вилийте вершковий соус і посипте пармезаном. Крок 6 Поставте гратен в духовку і випікайте до золотистої скоринки, 25-30 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!