холодець АССОРТИ

І чого тільки не придумає господиня, щоб вразити уяву гостей! Наш холодець-асорті & mdash; якраз з розряду тих самих кулінарних фантазій. У складі страви яловичина & laquo; зустрічається & raquo; зі свининою і куркою, тому смак виходить неймовірно багатим і насиченим. Вариться ж такий холодець, як і будь-який інший, близько 5-6 годин, так що, в цьому плані все як завжди. Хочете зробити холодець-асорті більш ефектним зовні? Розкладіть по формах з м'ясом шматочки круто звареного яйця, овочів і лише потім заливайте бульйоном. До речі, в даному випадку це краще робити в два етапи. Спочатку акуратно залийте інгредієнти тонким шаром бульйону і приберіть в холодильник на 1 годину. Коли вміст форми зафіксується, додайте бульйон. Після чого відправте холодець-асорті в холодильник і дочекайтеся повного застигання.
& nbsp;

холодець АССОРТИ

Інгредієнти

  • біле сухе вино – 300 мл
  • курка, яловичина, свинина – по 500 г
  • кріп, петрушка, чебрець – по 3-4 гілочки
  • морква – 1 шт.
  • лавровий лист – 2 шт.
  • цибулина – 1 шт.
  • яловича ніжка – 1 шт.
  • часник – 4 зубчики
  • горошини чорного перцю – 7 шт.
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 холодець аССОРТИ

Приготувати бульйон для холодцю-асорті. Ніжку залити холодною водою і варити при слабкому кипінні 5 ч, знімаючи жир і піну. Додати курку, яловичину і свинину, варити ще 1,5 ч. Крок 2

холодець АССОРТИ

Зелень зв'язати ниткою в букет, морква і цибуля очистити, крупно нарізати. Влити в бульйон вино, покласти овочі, зелень, лавровий лист і горошини перцю, варити ще 30 хв. Посолити. Бульйон процідити. Крок 3

холодець АССОРТИ

Зварене м'ясо зняти з кісток і нарізати маленькими шматочками. Часник очистити, подрібнити, додати до м'яса. Викласти все в форму, влити бульйон так, щоб він покривав м'ясо на 2 пальця. Дати холодцю охолонути. Прибрати в холодильник до повного охолодження. Корисна порада

Якщо вам не дуже подобаються в холодці шматочки часнику, не кладіть його. & Nbsp; Однак пару зубчиків, пропущених через прес, можна додати в бульйон за 5 хвилин до & nbsp; готовності. Після чого процідіть його і далі готуйте за рецептом.

До речі

Бульйон для холодцю-асорті можна варити не тільки на телячої ніжці, а й на свинячих. Щоб поліпшити желюючий властивості, можна також додати курячі ніжки і лапки.
& nbsp;

0/5 (0 Reviews)