Ці рулети з лаваша – смачні і ситні, до того ж компактні, так що їх зручно брати з собою. В якості начинки можна також використовувати тонко нарізану шинку, ковбасу або шинку та будь-які подрібнені овочі.
Інгредієнти
- 2 тонких вірменських лаваша
Для другої начинки:
- 200 г вершкового сиру
- кріп – 1 пучок
- цибуля зелена – 1 пучок
- сік лимонний – 1 ст. л.
- 1 ст. л. лимонної цедри
- 200 г слабосоленого лосося
Для першої начинки:
- 2 солодких перцю різного кольору
- 150 г майонезу
- кріп – 1 пучок
- масло рослинне – 1 ст. л. плюс для другої начинки
- сіль, мелений чорний перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 2 ч. л. гірчиці
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Приготувати пасту для рулетів з солодким перцем. Змішати майонез, гірчицю, дрібно нарізану кріп, приправити сіллю і перцем. Крок 2
Приготувати пасту для рулетів з лососем. Вершковий сир перекласти в миску, додати дрібно нарізану кріп, зелена цибуля, лимонний сік, натерту на дрібній тертці цедру. Перемішати. Крок 3
Духовку розігріти до 180 & degС. Перці розрізати навпіл, видалити серцевину, викласти на деко, скропити рослинним маслом. Запекти в духовці, 20 & nbsp; хв., Потім перекласти в миску, накрити плівкою і залишити на 10 хв. Зняти з перців шкірку, м'якоть нарізати соломкою. Крок 4
Лосось нарізати тонкими пластинками. Крок 5
Один лаваш змастити сумішшю майонезу, гірчиці і кропу, поверх викласти нарізані перці. Другий лаваш змастити вершковим сиром із зеленню, а поверх покласти шматочки лосося. Крок 6
Згорнути лаваші в рулети, нарізати шматками шириною 2,5-3 см.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!