ЗАКУСКА з різнокольорових РИСУ І ЯЄЦЬ

Смачна і корисна закуска з простих продуктів!

Зустрічаємо рік з Вогненним півнем! x Інгредієнти

  • рис 4 ст.л.
  • тунець (у власному соку) 2 ст. л.
  • яйце куряче 4 шт.
  • перець болгарський 1/2 шт.
  • цибуля білий 1 шт.
  • оливки зелені 8 шт.
  • хлібці (житні) 4 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ЗАКУСКА з різнокольорових РИСУ І ЯЄЦЬ

Для приготування закуски використовую відварений згідно з інструкцією на упаковці рис. Змішати суміш рису з подрібненим тунцем (консервований у власному соку). Крок 2

ЗАКУСКА з різнокольорових РИСУ І ЯЄЦЬ

Подрібнити маленьку цибулину. Крок 3

ЗАКУСКА з різнокольорових РИСУ І ЯЄЦЬ

Додати цибулю до рисово-рибної суміші. Крок 4

ЗАКУСКА з різнокольорових РИСУ І ЯЄЦЬ

Шматочок сезонного перцю подрібнити, додати до рису. Крок 5

ЗАКУСКА з різнокольорових РИСУ І ЯЄЦЬ

Курячі яйця зварити в круту, очистити, розрізати на 2 половинки. Жовток витягнути і використовувати в іншому блюді. Заповнити половинки яєць рисово-рибної заготівлею, зверху посипати зеленню і прикрасити оливкою. Хлібець розрізати на порційні шматочки, викласти на нього фаршироване яйце. Господині на замітку

Пропорції в рецепті наведені орієнтовні, їх можна змінити під свій смак!

0/5 (0 Reviews)