Смачна і корисна закуска з простих продуктів!
Зустрічаємо рік з Вогненним півнем! x Інгредієнти
- рис 4 ст.л.
- тунець (у власному соку) 2 ст. л.
- яйце куряче 4 шт.
- перець болгарський 1/2 шт.
- цибуля білий 1 шт.
- оливки зелені 8 шт.
- хлібці (житні) 4 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Для приготування закуски використовую відварений згідно з інструкцією на упаковці рис. Змішати суміш рису з подрібненим тунцем (консервований у власному соку). Крок 2
Подрібнити маленьку цибулину. Крок 3
Додати цибулю до рисово-рибної суміші. Крок 4
Шматочок сезонного перцю подрібнити, додати до рису. Крок 5
Курячі яйця зварити в круту, очистити, розрізати на 2 половинки. Жовток витягнути і використовувати в іншому блюді. Заповнити половинки яєць рисово-рибної заготівлею, зверху посипати зеленню і прикрасити оливкою. Хлібець розрізати на порційні шматочки, викласти на нього фаршироване яйце. Господині на замітку
Пропорції в рецепті наведені орієнтовні, їх можна змінити під свій смак!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!