Фарширувати яйця можна будь-якою начинкою. Сьогодні рибний паштет і рис.
Зустрічаємо рік з Вогненним півнем! x Інгредієнти
- яйця 2 шт.
- рис 3 ст.л.
- вершковий сир банку шт.
- лимонний сік 2 ст.л.
- перець за смаком г
- маслини 2 шт.
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> риба гарячого копчення 150 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Приготовим паштет з риби. Змішаємо філе риби гарячого копчення з вершковим сиром (Бонжур, Альметте і ін) і лимонним соком. Проб'ємо в блендері до однорідної маси. Крок 2
Готуємо начинку для яєць з рибного паштету, вареного рису, зеленої цибулі. Добре перемішати. Крок 3
Зваримо яйця, охолодити. Акуратно розрізати їх навпіл, витягнемо жовток. Нафаршіруем половинки яєць приготовленою масою. Прикрасимо маслинами або як подобається. Подаємо як закуску. Корисна порада
Щоб яйця краще чистилися опустіть їх в холодну воду на 5-10 хвилин.
Господині на заміткуЯкщо немає вершкового сиру, можна взяти жирний сир і протерти його через сито або пробити блендером.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!