ЯЙЦЯ, ФАРШИРОВАНІ паштет з РИБИ З РИСОМ

Фарширувати яйця можна будь-якою начинкою. Сьогодні рибний паштет і рис.

 ЯЙЦЯ, ФАРШИРОВАНІ паштет з РИБИ з РИСОМ

Зустрічаємо рік з Вогненним півнем! x Інгредієнти

  • яйця 2 шт.
  • рис 3 ст.л.
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> риба гарячого копчення 150 г

  • вершковий сир банку шт.
  • лимонний сік 2 ст.л.
  • перець за смаком г
  • маслини 2 шт.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Приготовим паштет з риби. Змішаємо філе риби гарячого копчення з вершковим сиром (Бонжур, Альметте і ін) і лимонним соком. Проб'ємо в блендері до однорідної маси. Крок 2

ЯЙЦЯ, ФАРШИРОВАНІ паштет з РИБИ з РИСОМ

Готуємо начинку для яєць з рибного паштету, вареного рису, зеленої цибулі. Добре перемішати. Крок 3

ЯЙЦЯ, ФАРШИРОВАНІ паштет з РИБИ З РИСОМ

Зваримо яйця, охолодити. Акуратно розрізати їх навпіл, витягнемо жовток. Нафаршіруем половинки яєць приготовленою масою. Прикрасимо маслинами або як подобається. Подаємо як закуску. Корисна порада

Щоб яйця краще чистилися опустіть їх в холодну воду на 5-10 хвилин.

Господині на замітку

Якщо немає вершкового сиру, можна взяти жирний сир і протерти його через сито або пробити блендером.

0/5 (0 Reviews)