Холодець з яловичих гомілкою

Набір для одного з найсмачніших страв російської кухні & ndash; & nbsp; холодцю. Яловичі ноги дають дивно густий і & nbsp; ароматний бульйон з & nbsp; насиченим м'ясним смаком, який по-справжньому прикрасить будь-який святковий стіл.

 холодець з яловичих гомілкою

 холодець з яловичих гомілкою

Інгредієнти

  • 2 кг яловичої гомілки
  • 2 цибулини
  • 1 велика морквина
  • 1 головка часнику
  • 1 пучок петрушки
  • 1 лавровий лист
  • 1 ст. л. суміші перців горошком
  • сіль
  • вершковий хрін для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Розріжте цибулю і моркву навпіл, колесо до воза цибулю і моркву на конфорці або сухій сковороді до коричневих підпалин. Крок 2

Покладіть шматки гомілки в глибоку широку каструлю, залийте 6 л холодної води. На середньому вогні доведіть воду до кипіння, додайте сіль, зніміть всю піну. Крок 3 Додайте в каструлю цибулину, моркву, петрушку, перець горошком, лавровий лист. Варіть на мінімальному вогні 8 ч. Бульйон не повинен вирувати взагалі, кипіння має бути ледь помітним. Крок 4

холодець з яловичих гомілкою

Вийміть голяшку з бульйону, зніміть м'ясо з кісток і розберіть на волокна. Гарячий кістковий мозок дуже смачно їсти з чорним хлібом, підсолити. Пропустіть часник через прес. Крок 5

холодець з яловичих гомілкою

Покладіть м'ясо в прямокутні форми, зверху розподіліть часник. Залийте бульйоном, поставте в холодильник на 4 год. Зніміть зверху шар жиру. Подавайте холодним, з вершковим хроном.

0/5 (0 Reviews)