Щоб порадувати близьких смачним блюдом, необов'язково витрачати багато часу. Можна просто взяти пакет для запікання. Всього 50 & nbsp; хвилин & nbsp; & ndash; і & nbsp; & nbsp; смачне страва готова!
Інгредієнти
- 1 велика курка вагою 1,5-1,7 кг
- 1 великий корінь селери
- 3 великі морквини
- 4-5 середніх картоплин
- оливкова олія
- сіль
Для домашньої аджики:
- 4 червоних перцю чилі
- 5 зубчиків часнику
- по 0,5 ч. Л. меленої зіри і коріандру
- 1 ч. л. солодкої меленої паприки
- велика сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 < p>
Для аджики видаліть насіння і перегородки з перців чилі, м'якоть дрібно наріжте. Часник очистіть. Складіть часник зі спеціями і 1 ч. Л. солі, почніть розтирати. Поступово додавайте чилі. У вас повинна вийти трохи грубувата паста. Крок 2
Розігрійте духовку до 180 ° С. Очистіть всі коренеплоди і наріжте приблизно однаковими великими шматками. Застелите велику форму папером для випічки, покладіть овочі, полийте олією, посоліть. Крок 3
У курки видаліть залозу на гузку і весь видимий жир. Підверніть крильця. Натріть курку аджикою зсередини, зв'яжіть ніжки. Натріть аджикою зверху з усіх боків. Покладіть курку на овочі грудкою вниз. Крок 4
Поставте курку в нижню частину духовки, запікайте 40 хв. Переверніть курку грудкою вгору, запікайте ще 30-45 хв. Подавайте з овочами.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!