КУРКА, запечена З домашньою аджикою і коренеплоди

Щоб порадувати близьких смачним блюдом, необов'язково витрачати багато часу. Можна просто взяти пакет для запікання. Всього 50 & nbsp; хвилин & nbsp; & ndash; і & nbsp; & nbsp; смачне страва готова!

 КУРКА, запечена З домашньою аджикою і коренеплоди

 КУРКА, запечена З домашньою аджикою і коренеплоди

Інгредієнти

  • 1 велика курка вагою 1,5-1,7 кг
  • 1 великий корінь селери
  • 3 великі морквини
  • 4-5 середніх картоплин
  • оливкова олія
  • сіль

Для домашньої аджики:

  • 4 червоних перцю чилі
  • 5 зубчиків часнику
  • по 0,5 ч. Л. меленої зіри і коріандру
  • 1 ч. л. солодкої меленої паприки
  • велика сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 < p>КУРКА, запечена З домашньою аджикою і коренеплоди

Для аджики видаліть насіння і перегородки з перців чилі, м'якоть дрібно наріжте. Часник очистіть. Складіть часник зі спеціями і 1 ч. Л. солі, почніть розтирати. Поступово додавайте чилі. У вас повинна вийти трохи грубувата паста. Крок 2

КУРКА, запечена З домашньою аджикою і коренеплоди

Розігрійте духовку до 180 ° С. Очистіть всі коренеплоди і наріжте приблизно однаковими великими шматками. Застелите велику форму папером для випічки, покладіть овочі, полийте олією, посоліть. Крок 3

КУРКА, запечена З домашньою аджикою і коренеплоди

У курки видаліть залозу на гузку і весь видимий жир. Підверніть крильця. Натріть курку аджикою зсередини, зв'яжіть ніжки. Натріть аджикою зверху з усіх боків. Покладіть курку на овочі грудкою вниз. Крок 4

КУРКА, запечена З домашньою аджикою і коренеплоди

Поставте курку в нижню частину духовки, запікайте 40 хв. Переверніть курку грудкою вгору, запікайте ще 30-45 хв. Подавайте з овочами.

0/5 (0 Reviews)