Що вийшла при цій технології прожарка вважається ідеальною усіма виробниками лосося & ndash; вона дозволяє відчути справжній смак риби.
Інгредієнти
- 4 шматки філе лосося на шкірі по 200-220 г кожен
- оливкова або топлене масло
- морська нейодовану сіль середнього помелу
- мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Очистіть шкіру лосося від луски, сполосніть водою, обсушити паперовими рушниками. Натріть лосося з усіх боків сіллю, накрийте плівкою і залиште на 20 хв. Крок 2 Покладіть на велику сковороду з товстим дном шматок якісного паперу для випічки (пергаменту). Налийте або викладіть масло, поставте на середній вогонь і нагрійте масло. Крок 3 Покладіть рибу в масло на папір шкірою вниз і залиште на середньому вогні рівно на 7 хв., За таймером. Не чіпайте рибу, що не рухайте, не переміщуйте і не накривайте кришкою. Крок 4 Коли пройдуть 7 хв., Зніміть сковороду з вогню. Дуже акуратно, лопаткою або щипцями переверніть шматки риби шкірою вгору і залиште в знятої з вогню сковороді рівно на 1 хв. Готово, подавайте, поперчити.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!