Інвольтіні по-італійськи & nbsp; & ndash; & Laquo; загорнуті & raquo ;. Пісний судак відмінно поєднується з & nbsp; жирним беконом і & nbsp; ароматним шавлією.
Інгредієнти
- 500 г філе судака
- 400 г тонких смужок бекону
- 1 пучок свіжого шавлії або базиліка
- 100 г пармезану
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець
- 300 г помідорів чері для подачі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Замочите зубочистки в теплій воді мінімум на 15 хв. Наріжте судака тонкими пластами і дуже ніжно відбийте кожен з них краєм долоні до товщини 2-3 мм через складену вдвічі плівку. Наріжте шматками приблизно 6х10 см. Приправте сіллю і перцем. Крок 2
Натріть пармезан на дрібній тертці. У шавлії видаліть стебла, вони не знадобляться. Смужки бекону (або панчетти) розріжте поперек навпіл. Крок 3
Кладіть на робочу поверхню шматок бекону, на неї – лист шавлії або базиліка, поверх – шматок риби. Присипайте пармезаном і звертайте в рулет. Закріплюйте зубочисткою. Крок 4
Коли все рулетики-інвольтіні будуть готові, розігрійте у великій сковороді олію. Швидко обсмажте рулетики порціями до рум'яної скоринки з усіх боків. Крок 5 Викладіть інвольтіні в форму для запікання разом з помідорами чері (черрі попередньо збризніть маслом) і поставте в розігріту до 170 ° С духовку на 10 хв. Подавайте гарячими.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!