ІНВОЛЬТІНІ З СУДАКА

Інвольтіні по-італійськи & nbsp; & ndash; & Laquo; загорнуті & raquo ;. Пісний судак відмінно поєднується з & nbsp; жирним беконом і & nbsp; ароматним шавлією.

 ІНВОЛЬТІНІ З сУДАКА

Інгредієнти

  • 500 г філе судака
  • 400 г тонких смужок бекону
  • 1 пучок свіжого шавлії або базиліка
  • 100 г пармезану
  • оливкова олія
  • сіль, мелений чорний перець
  • 300 г помідорів чері для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ІНВОЛЬТІНІ З СУДАКА

Замочите зубочистки в теплій воді мінімум на 15 хв. Наріжте судака тонкими пластами і дуже ніжно відбийте кожен з них краєм долоні до товщини 2-3 мм через складену вдвічі плівку. Наріжте шматками приблизно 6х10 см. Приправте сіллю і перцем. Крок 2

ІНВОЛЬТІНІ З СУДАКА

Натріть пармезан на дрібній тертці. У шавлії видаліть стебла, вони не знадобляться. Смужки бекону (або панчетти) розріжте поперек навпіл. Крок 3

ІНВОЛЬТІНІ З СУДАКА

Кладіть на робочу поверхню шматок бекону, на неї – лист шавлії або базиліка, поверх – шматок риби. Присипайте пармезаном і звертайте в рулет. Закріплюйте зубочисткою. Крок 4

ІНВОЛЬТІНІ З СУДАКА

Коли все рулетики-інвольтіні будуть готові, розігрійте у великій сковороді олію. Швидко обсмажте рулетики порціями до рум'яної скоринки з усіх боків. Крок 5 Викладіть інвольтіні в форму для запікання разом з помідорами чері (черрі попередньо збризніть маслом) і поставте в розігріту до 170 ° С духовку на 10 хв. Подавайте гарячими.

0/5 (0 Reviews)