Філе лосося досить щільне і жирне, тому & quot; стейки & quot; з нього відмінно виходять на грилі. Для контрасту додаємо песто з часнику, & nbsp; воно освіжає смак риби, прибираючи специфічний присмак лосося. & Nbsp;
Інгредієнти
- 34 г кокосового масла для смаження
- 200 г зелених пагонів часнику
- 100 г шпинату
- 50 г тертого пармезану
- 100-120 мл оливкової олії першого віджиму
- 4 порційних шматка філе лосося на шкірі, по 200 г кожен
- 450 г кабачків
- морська сіль
- мелений перець
покроковий рецепт ПРИГОТОВЛЕНИЯ
Крок 1 Гриль змастіть кокосовим маслом і розігрійте до середнього спека. Крок 2 Складіть в чашу блендера часникові пагони, шпинат, сир. Додайте оливкову олію, сіль, перець. Подрібніть в однорідну масу. Крок 3 Філе лосося викладіть на гриль шкірою догори і смажте 3-4 хвилини. Переверніть рибу, викладіть на гриль шматочки кабачка. Змастіть рибу і шматочки кабачка песто за допомогою пензлика. Крок 4 Смажте шматки кабачка 3-4 хвилини, пару раз перевернувши, вони повинні стати м'якими і золотистими. Лосося смажте ще 4-5 хвилин, поки шкіра не стане хрусткою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!