ЛОСОСЬ на грилі з часниковим ПЕСТО і кабачки

Філе лосося досить щільне і жирне, тому & quot; стейки & quot; з нього відмінно виходять на грилі. Для контрасту додаємо песто з часнику, & nbsp; воно освіжає смак риби, прибираючи специфічний присмак лосося. & Nbsp;

Інгредієнти

  • 34 г кокосового масла для смаження
  • 200 г зелених пагонів часнику
  • 100 г шпинату
  • 50 г тертого пармезану
  • 100-120 мл оливкової олії першого віджиму
  • 4 порційних шматка філе лосося на шкірі, по 200 г кожен
  • 450 г кабачків
  • морська сіль
  • мелений перець

покроковий рецепт ПРИГОТОВЛЕНИЯ

Крок 1 Гриль змастіть кокосовим маслом і розігрійте до середнього спека. Крок 2 Складіть в чашу блендера часникові пагони, шпинат, сир. Додайте оливкову олію, сіль, перець. Подрібніть в однорідну масу. Крок 3 Філе лосося викладіть на гриль шкірою догори і смажте 3-4 хвилини. Переверніть рибу, викладіть на гриль шматочки кабачка. Змастіть рибу і шматочки кабачка песто за допомогою пензлика. Крок 4 Смажте шматки кабачка 3-4 хвилини, пару раз перевернувши, вони повинні стати м'якими і золотистими. Лосося смажте ще 4-5 хвилин, поки шкіра не стане хрусткою.

0/5 (0 Reviews)