Закуска, яка приносить не тільки гастрономічне задоволення, а й естетичне!
Інгредієнти
- яйця перепелині 8 шт.
- хліб житній 4 шматочка
- сир 80 гр.
- перець болгарський 15 гр.
- майонез за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
За допомогою невеликого круглого предмета (у мене це чарка ) «вирізаємо» форми для майбутніх канапе і підсушують їх на сухій сковороді або тостері. Крок 2
Трьом сир на дрібній тертці ( краще, якщо це буде «гауда», «тільзітер» або щось на них схоже), перекладаємо його в глибоку ємність, додаємо невелику кількість майонезу і добре перемішуємо. Крок 3
Шматочок болгарського перцю нарізаємо у вигляді тоненьких маленьких брусків. Крок 4
Перепелині яйця відварюємо в киплячій воді протягом 5 хвилин, після чого остуджують під холодною водою. Потім очищаємо їх від шкаралупи. Крок 5
Збираємо канапе. На гуртки хліба намазуємо сир з майонезом, на сир кладемо по яйцю і закріплюємо канапе шпажками. Поруч з яйцями кладемо по шматочку перцю.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!