КАНАПЕ на шпажках

Закуска, яка приносить не тільки гастрономічне задоволення, а й естетичне!

Інгредієнти

  • яйця перепелині 8 шт.
  • хліб житній 4 шматочка
  • сир 80 гр.
  • перець болгарський 15 гр.
  • майонез за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

КАНАПЕ на шпажках

За допомогою невеликого круглого предмета (у мене це чарка ) «вирізаємо» форми для майбутніх канапе і підсушують їх на сухій сковороді або тостері. Крок 2

КАНАПЕ на шпажках

Трьом сир на дрібній тертці ( краще, якщо це буде «гауда», «тільзітер» або щось на них схоже), перекладаємо його в глибоку ємність, додаємо невелику кількість майонезу і добре перемішуємо. Крок 3

КАНАПЕ на шпажках

Шматочок болгарського перцю нарізаємо у вигляді тоненьких маленьких брусків. Крок 4

КАНАПЕ на шпажках

Перепелині яйця відварюємо в киплячій воді протягом 5 хвилин, після чого остуджують під холодною водою. Потім очищаємо їх від шкаралупи. Крок 5

КАНАПЕ на шпажках

Збираємо канапе. На гуртки хліба намазуємо сир з майонезом, на сир кладемо по яйцю і закріплюємо канапе шпажками. Поруч з яйцями кладемо по шматочку перцю.

0/5 (0 Reviews)