ЗАКУСКА З норвезький оселедець під соусом з журавлини І КАНАПЕ З ОСЕЛЕДЦЕМ

Маленький бутерброд з оселедцем в якості закуски, адже оселедець в скандинавських країнах & ndash; головна їжа, буде & nbsp; актуальний для будь-якого меню і в свята і в будні. & nbsp; У Норвегії оселедець смажать, варять, парять, маринують і подають під різними соусами. Ми пропонуємо & nbsp; слабосоленую оселедець для бутербродів. & nbsp;

Інгредієнти

Для закуски:

  • 4 філе слабосоленої норвежскойсельді
  • 1 стакан журавлини
  • 1 маленька цибулина
  • 3-4 ст. л. меду
  • цедра і сік 1 апельсина
  • 2 ст. л. оливкового масла

Для канапе:

  • 4 філе маринованої норвезької оселедця
  • 5 редисок
  • 1 ст. л. хрону
  • 2 ст. л. сметани
  • 12 шматочків чорного хліба розміром 3 х 4 см
  • 1 велике червоне яблуко
  • 1 ч. Л. лимонного соку
  • гілочки кропу
  • сіль, мелений чернийперец

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 ЗАКУСКА З норвезький оселедець під соусом з журавлини І кАНАПЕ З оСЕЛЕДЦЕМ

Закуска. Натріть цедру на дрібній тертці. Лук наріжте дуже маленькими кубиками. Розігрійте в сотейнику масло і покладіть цибулю. Готуйте 5 хв. до м'якості. Крок 2

 ЗАКУСКА З норвезький оселедець під соусом з журавлини і кАНАПЕ З оСЕЛЕДЦЕМ

Додайте журавлину, мед, сік і цедру. Накрийте кришкою, доведіть до кипіння і варіть на повільному вогні 20 хв. Остудіть. Крок 3

Наріжте філе норвезького оселедця маленькими шматочками. Розкладіть по келихах і залийте журавлинним соусом. Крок 4

Канапе. Редиску натріть на тертці, додайте сметану і хрін, приправити сіллю і перцем. Крок 5

Яблуко розріжте на 4 частини, наріжте тонкими скибочками і збризніть лимонним соком. Філе оселедця наріжте шматочками. Крок 6

Намажте хліб сумішшю з редиски і сметани. Викладіть яблука, на них – по шматочку оселедця і гілочці кропу.

0/5 (0 Reviews)