Маленький бутерброд з оселедцем в якості закуски, адже оселедець в скандинавських країнах & ndash; головна їжа, буде & nbsp; актуальний для будь-якого меню і в свята і в будні. & nbsp; У Норвегії оселедець смажать, варять, парять, маринують і подають під різними соусами. Ми пропонуємо & nbsp; слабосоленую оселедець для бутербродів. & nbsp;
Інгредієнти
Для закуски:
- 4 філе слабосоленої норвежскойсельді
- 1 стакан журавлини
- 1 маленька цибулина
- 3-4 ст. л. меду
- цедра і сік 1 апельсина
- 2 ст. л. оливкового масла
Для канапе:
- 4 філе маринованої норвезької оселедця
- 5 редисок
- 1 ст. л. хрону
- 2 ст. л. сметани
- 12 шматочків чорного хліба розміром 3 х 4 см
- 1 велике червоне яблуко
- 1 ч. Л. лимонного соку
- гілочки кропу
- сіль, мелений чернийперец
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Закуска. Натріть цедру на дрібній тертці. Лук наріжте дуже маленькими кубиками. Розігрійте в сотейнику масло і покладіть цибулю. Готуйте 5 хв. до м'якості. Крок 2
Додайте журавлину, мед, сік і цедру. Накрийте кришкою, доведіть до кипіння і варіть на повільному вогні 20 хв. Остудіть. Крок 3
Наріжте філе норвезького оселедця маленькими шматочками. Розкладіть по келихах і залийте журавлинним соусом. Крок 4
Канапе. Редиску натріть на тертці, додайте сметану і хрін, приправити сіллю і перцем. Крок 5
Яблуко розріжте на 4 частини, наріжте тонкими скибочками і збризніть лимонним соком. Філе оселедця наріжте шматочками. Крок 6
Намажте хліб сумішшю з редиски і сметани. Викладіть яблука, на них – по шматочку оселедця і гілочці кропу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!