СПАРЖА З ЯЙЦЕМ І посипання з хрустким беконом

Для буднів і домашніх свят, на сніданок, обід або вечерю – ніжна спаржа з ​​делікатним смаком і хрусткий бекон. & Nbsp;

Інгредієнти

  • 4 скибочки бекону
  • 4 зварених круто яйця
  • 100 г свіжих хлібних пшеничних крихт
  • 400 г зеленої спаржі, краще тонкої
  • 2 варені жовтка плюс яйця для подачі
  • жменю крес-салату
  • 200 г сільської сметани
  • 2 ст. л. діжонськой гірчиці
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Бекон обсмажте на сухій сковороді до хрускоту. Перекладіть на паперові рушники. Крок 2 В тій же сковороді обсмажте пшеничні крихти, струшуючи сковороду час від часу, 2-3 хв. Зніміть з вогню і повністю остудіть. Крок 3 В режимі пульсації подрібніть в блендері бекон, потім додайте крихти і швидко подрібніть все разом до однорідності. Крок 4 Спаржу відваріть в підсоленій киплячій воді, 1-2 хв. Обсушити на паперових рушниках. Крок 5 Збийте в блендері крес-салат, сметану, гірчицю і жовтки до однорідності. Посоліть. Крок 6 Розкладіть по тарілках спаржу. Подавайте з яйцем, соусом і посипанням з бекону.

0/5 (0 Reviews)