Для буднів і домашніх свят, на сніданок, обід або вечерю – ніжна спаржа з делікатним смаком і хрусткий бекон. & Nbsp;
Інгредієнти
- 4 скибочки бекону
- 4 зварених круто яйця
- 100 г свіжих хлібних пшеничних крихт
- 400 г зеленої спаржі, краще тонкої
- 2 варені жовтка плюс яйця для подачі
- жменю крес-салату
- 200 г сільської сметани
- 2 ст. л. діжонськой гірчиці
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Бекон обсмажте на сухій сковороді до хрускоту. Перекладіть на паперові рушники. Крок 2 В тій же сковороді обсмажте пшеничні крихти, струшуючи сковороду час від часу, 2-3 хв. Зніміть з вогню і повністю остудіть. Крок 3 В режимі пульсації подрібніть в блендері бекон, потім додайте крихти і швидко подрібніть все разом до однорідності. Крок 4 Спаржу відваріть в підсоленій киплячій воді, 1-2 хв. Обсушити на паперових рушниках. Крок 5 Збийте в блендері крес-салат, сметану, гірчицю і жовтки до однорідності. Посоліть. Крок 6 Розкладіть по тарілках спаржу. Подавайте з яйцем, соусом і посипанням з бекону.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!