ніжна карамельна Пасха, що таїть смачну шоколадну серединку.
Така різна Пасха x Інгредієнти
- сир 750 г
- сметана 150 г
- варена Сущенко 150 г
- масло вершкове 110 г
- какао-порошок 20 г
- шоколад 20 г
- цукати 50 г
- ваніль
- родзинки
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Сир протерти через сито або пробити блендером. Крок 2 Додати розм'якшене вершкове масло, сметану, варене згущене молоко, ванільний цукор. Ретельно перемішати і збити за допомогою погружного блендера. Крок 3 Натерти шоколад і додати в сирну масу. Перемішати. Крок 4 Відокремити 1/3 частина сирної маси і додати до неї какао-порошок. Перемішати до однорідності. Крок 5 Марлю попередньо зволожити, викласти в пасочницу. У форму покласти сирну світлу масу, залишаючи в середині поглиблення. Крок 6
У центр Пасхи покласти шоколадну масу. Закрити зверху шаром світлої маси. Крок 7 Загорнути в марлю, поставити під гніт на 24 години в холодильник. Крок 8 Акуратно зняти форму, марлю. Прикрасити цукатами. Христос Воскресе! Корисна порада
Стікаючу сироватку можна використовувати для випічки.
Господині на заміткуЗа смаком можна додати ваніль, родзинки, горіхи.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!