Карамельний ВЕЛИКДЕНЬ З СЮРПРИЗОМ

ніжна карамельна Пасха, що таїть смачну шоколадну серединку.

Така різна Пасха x Інгредієнти

  • сир 750 г
  • сметана 150 г
  • варена Сущенко 150 г
  • масло вершкове 110 г
  • какао-порошок 20 г
  • шоколад 20 г
  • цукати 50 г
  • ваніль
  • родзинки

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Сир протерти через сито або пробити блендером. Крок 2 Додати розм'якшене вершкове масло, сметану, варене згущене молоко, ванільний цукор. Ретельно перемішати і збити за допомогою погружного блендера. Крок 3 Натерти шоколад і додати в сирну масу. Перемішати. Крок 4 Відокремити 1/3 частина сирної маси і додати до неї какао-порошок. Перемішати до однорідності. Крок 5 Марлю попередньо зволожити, викласти в пасочницу. У форму покласти сирну світлу масу, залишаючи в середині поглиблення. Крок 6

карамельний ВЕЛИКДЕНЬ З СЮРПРИЗОМ

У центр Пасхи покласти шоколадну масу. Закрити зверху шаром світлої маси. Крок 7 Загорнути в марлю, поставити під гніт на 24 години в холодильник. Крок 8 Акуратно зняти форму, марлю. Прикрасити цукатами. Христос Воскресе! Корисна порада

Стікаючу сироватку можна використовувати для випічки.

Господині на замітку

За смаком можна додати ваніль, родзинки, горіхи.

0/5 (0 Reviews)