Картопляний салат з обпаленої САШИМІ З лосося

Найкраще готувати цей салат, якщо у & nbsp; вас є кулінарна пальник. Це & nbsp; дуже корисний в & nbsp; господарстві предмет

 КАРТОПЛЯНИЙ салат з обпаленої САШИМІ З лосося

Інгредієнти

  • 400 г філе центральній частині лосося
  • 2 середні картоплини
  • 200 г руколи
  • 2 ст. л. каперсів
  • 1 невеликий пучок кропу
  • червона ікра, за бажанням
  • 200-250 мл рослинного масла
  • 1 яйце
  • 1 ст. л. діжонськой гірчиці
  • 1 ч. л. – 1 ст. л. васабі
  • 1 ст. л. рисового або білого винного оцту
  • 2 ст. л. соєвого соусу
  • 1 ч. л. цукру
  • 0,5 ч. л. солі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 КАРТОПЛЯНИЙ салат з обпаленої САШИМІ З лосося

Для майонезу розбийте яйце в склянку блендера (краще погружного), додайте сіль, цукор, гірчицю і оцет. Влийте 100 мл олії і збийте на середній швидкості до однорідності. У вас почне утворюватися емульсія. Крок 2

КАРТОПЛЯНИЙ салат з обпаленої САШИМІ З лосося

Продовжуючи збивати, влийте масло. Чим більше масла ви увіллє, тим густішим вийде майонез. У готовий майонез додайте соєвий соус і васабі до смаку, перемішайте. Цей майонез зберігається в холодильнику до 2 тижнів. Крок 3

КАРТОПЛЯНИЙ салат з обпаленої САШИМІ З лосося

Зваріть картоплю в мундирі до м'якості, приблизно 25 хв. Обдайте холодною водою, остудіть і очистіть. Наріжте невеликими скибочками і змішайте з невеликою кількістю майонезу. Крок 4

КАРТОПЛЯНИЙ салат з Обпалені САШИМІ З лосося

Кріп подрібніть. Каперси розріжте навпіл, додайте кріп і каперси до картоплі. Якщо у руколи занадто великі листи, нарвіть їх на зручні для їжі шматочки. Розкладіть на тарілки руколу, поруч покладіть картопляний салат. Крок 5

КАРТОПЛЯНИЙ салат з Обпалені САШИМІ З лосося

Використовуючи тонкий гострий ніж, наріжте філе лосося поперек волокон на прямокутні шматочки розміром приблизно 10х6х2 см. Крок 6

 КАРТОПЛЯНИЙ салат з обпаленої САШИМІ З лосося

Викладіть шматочки лосося на застелений фольгою деко і швидко обпечуся кулінарної пальником. Якщо у вас немає пальника, поставте під дуже сильно розігрітий гриль буквально на пару хвилин, щоб поверхня схопилася, але знизу риба залишилася сирою. Перекладіть її на руколу і подавайте, прикрасивши ікрою.

0/5 (0 Reviews)