Ці легкі зі всіх точок зору кексики & ndash; безсмертне винахід не італійської мафії, як може здатися. Насправді їх придумали в XI столітті у Франції & ndash; і з тих пір продовжують ніжно любити у всьому світі
Інгредієнти
- імбир корінь – 4 см
- розпушувач – 1 ст. л.
- сіль – 1/2 ч. л.
- сода – 1/2 ч. л.
- великий лимон – 1 шт
- цукор – 1 склянка
- яйця – 2 шт
- борошно – 3 склянки
- йогурт натуральний – 300 мл
- масло вершкове – 200 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Розігріти заздалегідь духовку до 200 ° С, деко встановити в середній частині духовки. Крок 2 Змішати борошно, розпушувач, соду, сіль. Крок 3 Ножем для чищення овочів зрізати цедру лимона, нарізати її шматочками довільної форми (повинно вийти приблизно чверть склянки цедри), подрібнити її разом з кубиками імбиру і 1/4 склянки цукру в комбайні або блендері. Крок 4 Збити розм'якшене вершкове масло з цукром, що залишився до пишності. Продовжуючи збивати, по одному додати яйця, потім – лимонно-імбирним суміш. Потім в кілька прийомів поперемінно додавати суміш сухих інгредієнтів і йогурт. Тісто не слід збивати занадто активно. Крок 5 Змастити формочки для маффінів рослинним маслом, рівномірно розподілити тісто. Випікати до золотистого кольору, 20-25 хв. Остудити на решітці. Крок 6 Приготувати глазур: розтерти цукрову пудру з лимонним соком. За допомогою кисті нанести глазур на ще теплі маффіни.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!