Завиванець з поросяти

Ви напевно бачили картини, що зображують гулянки, де на столі & nbsp; красується запечене порося з яблуком у роті. Але це далеко не єдиний спосіб готувати & nbsp; порося. Завиванець-рулет багато в чому навіть краще, адже далеко не всі ваші гості будуть щасливі, & nbsp; побачивши на святковому столі цілу тваринка з головою. А від цього, прямо скажемо, твори & nbsp; мистецтва все будуть в захваті. Не забудьте подати до рулету гострий домашній хрін!

 завиванець з поросяти

Інгредієнти

  • 400 г м'якоті пісної свинини
  • 60 г свинячого сала
  • 6 яєць
  • 1 маленька морквина
  • 1 маленька цибулина
  • половина кореня петрушки
  • 1 лавровий лист
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> кілька горошин чорного перцю

  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 завиванець з поросяти

Сало покладіть в морозильник на 20 хв. Тушку поросяти розрізати вздовж по грудній клітці. Відріжте ніжки і голову, акуратно видаліть кістки, залишивши як би пласт м'яса зі шкіркою. Крок 2 М'ясо, яке залишилося на кістках, обріжте і разом з пісної м'якоттю свинини пропустіть через м'ясорубку. Крок 3 Сало наріжте дрібними кубиками, додайте до фаршу і посоліть. Крок 4 Яйця зваріть круто, постукайте по ним ложечкою, щоб шкаралупа потріскалася, охолодіть під струменем холодної води і очистіть. Розріжте кожне на 4 частини. Крок 5

Завиванець з поросяти

На внутрішню частину пласта м'яса зі шкіркою викладіть половину фаршу, зверху розкладіть шматочки яєць і накрийте другою частиною фаршу. Крок 6

Завиванець з поросяти

Поверніть порося рулетом і зав'яжіть в декількох місцях шпагатом. Покладіть у велику каструлю з киплячою підсоленою водою (вода повинна повністю покривати завиванец) і доведіть до кипіння. Крок 7 Морква, цибуля і корінь петрушки очистіть. Зніміть піну, додайте цибулю, моркву, корінь петрушки, лавровий лист, перець і сіль в каструлю, варіть на слабкому вогні під кришкою 2-2,5 ч. Крок 8 Готовий завиванець дістаньте і покладіть під невеликий гніт в холодне місце на 4 год. подавайте холодним, нарізавши гуртками. До речі

Завиванець за цим рецептом можна приготувати і з телятини, і з & laquo; дорослої & raquo; & nbsp; свинини, і з рубленого м'яса. Тоді як & laquo; обгортки & raquo; вам потрібно & nbsp; або дуже тонко нарізане сало (тоді завиванец краще готувати в сітці типу & nbsp; авоськи), або полотняна тканина.

0/5 (0 Reviews)