Звичайно, якщо немає свіжого шпинату, можна використовувати свіжозамороженої. Але навіщо?! Також таку кашу можна приготувати з будь-яких листових овочів.
Інгредієнти
- кисле молоко – 200 мл
- масло оливкова «екстра вірджин» – 4 ст. л.
- шпинат свіжий – 500 г
- сир молодий (типу адигейського) – 100 г
- яйце – 1 шт.
- борошно – 2 ст. л.
- петрушка – 3 гілочки
- сіль – за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Шпинат тонко нарізати. Крок 2 Розігріти в сотейнику масло, додати борошно і готувати, інтенсивно розмішуючи, 1 хвилину. Покласти шпинат, ретельно перемішати, готувати ще 1 хвилину. Влити 1/2 склянки води, посолити, довести до кипіння. Зменшити вогонь і готувати 5 хвилин. Крок 3 Петрушку подрібнити. Яйце збити віночком з кислим молоком, додати петрушку. Влити, постійно розмішуючи, отриману суміш в шпинат. Довести до кипіння і відразу ж зняти з вогню. Крок 4 Сир натерти на тертці. Розкласти кашу по тарілках, посипати натертим сиром.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!