Ще одне моє авторське муссовое тістечко, яке складається з шоколадного бісквіту, хрусткого шоколадно-горіхового шару, трьох ягідно-фруктових шарів (лохина, абрикос, полуниця) і йогуртового мусу. Покриття – шоколадний велюр
- для шоколадного бісквіта: борошно 125 г
- какао 30 г
- сода 1 ч.л..
- сіль 0.5 ч.л.
- цукор 150 г
- яйце 1 шт.
- вершкове масло 30 г
- оливкова олія 30 г
- молоко 140 г
- білий винний оцет 0.5 ст.л.
- для хрусткого шару: шоколадні кульки для сніданків 30 г
- білий шоколад 30 г
- горіхова паста 30 г
- для кулі з лохини 190 г
- агар-агар 2 г
- цукор 50 г
- для конфі з абрикоса: пюре абрикоса 200 г
- цукор 75 г
- пектин 5 г
- лимонна кислота 1 г
- для кулі з полуниці: пюре полуниці 190 г
- агар-агар 2 г
- цукор 50 г
- для йогуртового мусу: білий шоколад 130 г
- какао-масло 30 г
- натуральний йогурт 170 г
- желатин 4 г
- вершки 33-35% 240 г
- для шоколадного велюру: білий шоколад 200 г
- какао-масло 100 г
- жиророзчинний харчовий барвник 0.5 ч.л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Готуємо кулі з полуниці таким же способом, як з лохини. Крок 3
Ось такі чудові тістечка виходять в розрізі. Господині на замітку
Муссовие тістечка відносяться до десертів, які, можливо, з першого разу ідеальними, як у мене на фото, не вийдуть. Не варто впадати у відчай – адже ці десерти потрібно & quot; відчути & quot ;, відточити кожен крок, обзавестися всім необхідним інвентарем та якісними інгредієнтами. І у вас обов'язково все вийде!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!