Дорадо або дорада – одна з найпопулярніших риб в середземноморській кухні. Її & nbsp; можна готувати як завгодно, і в будь-якому вигляді ця золота рибка буде незмінно смачна. А якщо додати до неї корисний гарнір, наприклад, зі шпинату, то у вас вийде повноцінне і дієтичне другу страву.
Інгредієнти
- філе дорадо на шкірі – 150 г
- олія оливкова для салату – 20 г
- сіль морська – 3 г
- чорний мелений перець -1г
- маслини сушені мелені – 1 г
Для гарніру:
- часник -5 г
- перець чилі – 1 г
- горішки кедрові – 5 г
- шпинат – 120 г
- черрі – 50 г
- томати в'ялені – 15 г
- бульйон рибний – 150 мл
- масло вершкове – 10 г
- сіль, свіжозмелений чорний перець за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Філе дорадо просушити на серветці, змастити оливковою олією з обох сторін, посолити, поперчити, обсмажити на грилі по 1,5 хвилини з кожного боку (в першу чергу – з боку шкіри) до появи характерного узора- «решітки». Довести до повної готовності в духовці 4 хвилини при температурі 180 ° C. Крок 2 Приготувати гарнір з соусом: на оливковій олії обсмажити нарізаний часник, чилі і кедрові горішки, потім додати промитий і очищений від палиць шпинат, порубані довільно в'ялені томати і помідорчики черрі. Після чого смажити ще 30 секунд. Далі додати рибний бульйон і швидко уварити його з гарніром до стану соусу, 1 хв. В кінці додати спеції і вершкове масло. Крок 3 Гарнір вижити в центр тарілки, зверху – філе дорадо і полити все соусом, декорувати блюдо меленими маслинами. До речі
Рецепт надано Андрієм Івановим, бренд-шефом мережі кафе-піцерій & nbsp; FORNETTO.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!