Кексики в яєчній шкаралупі – прекрасна прикраса пасхального столу. Таке частування найбільше оцінять діти. Особливо красиво виглядають кексики в шкаралупі, якщо укласти їх в корзину з молодою травичкою.
Інгредієнти
- 1 яблуко
- 2 гілочки м'яти
- 50 г вершкове масло
- 50 г цукру
- 1 яйце
- 85 г борошна млинців
- 2 ст. л. молока
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Яблуко вимити, розрізати на 4 частини і видалити серцевину. Нарізати м'якоть невеликими кубиками. М'яту вимити, обсушити, розібрати на листя і подрібнити. Вершкове масло розтерти з цукром. Додати злегка збите яйце, молоко і яблука з м'ятою, перемішати. Крок 2
Всипати просіяне борошно і вимісити м'яке тісто. Крок 3
Розігріти духовку до 180 ° С. На деко насипати 6 гірок солі. Розкласти тісто по яєчним шкаралупах, поставити їх на гірки з солі (тоді вони не перекинуться) і випікати 25 хв. Подавати теплими.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!