КОМПОТ З ЗИМОВИХ ФРУКТІВ І ЧАЮ улун

Цей зігріваючий ароматний компот з чаю & nbsp; улун і & nbsp; зимових фруктів до такої міри самодостатній, що може стати головним приводом зібратися за столом всією сім'єю. Він бадьорить і піднімає настрій, покращує імунітет і прискорює травлення. Ще одна перевага – ви можете доповнювати рецептуру спеціями за власним смаком.

Інгредієнти

  • 2 ст. л. чаю улун
  • 1/2 склянки цукру
  • 1 ч. Л. ванільного екстракту
  • 1 паличка кориці
  • 3 гвоздички
  • 3 см кореня імбиру
  • 1 зірочка бадьяна
  • 1 солодке яблуко
  • 1 велика груша
  • 2 апельсина
  • 8 мараскінових вишень і палички кориці для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Підготуйте фрукти. Яблуко і грушу очистіть, видаліть серцевину і наріжте середніми шматочками. У апельсинів зріжте цедру разом з білим шаром, наріжте кружальцями. Крок 2 Доведіть до кипіння 750 мл води, додайте чай і залиште на повільному вогні на 3 хв. Колір води повинен стати блідо-бурштинового кольору. Процідіть чай через сито в іншу каструлю. Крок 3 Додайте в чай ​​цукор, розрізаний навпіл імбир і всі спеції і доведіть до кипіння, щоб цукор повністю розчинився. Крок 4 Покладіть яблуко і грушу. Накрийте каструлю кришкою і варіть на середньому вогні 10 хв. Крок 5

КОМПОТ З ЗИМОВИХ ФРУКТІВ і ЧАЮ улун

Додайте апельсин і продовжуйте готувати ще 3 хв. Крок 6 Вимкніть вогонь і зніміть каструлю з плити. Залиште під кришкою на 2 ч. Крок 7 Перекладіть фрукти в вазочки або келихи і залийте рідиною, прикрасьте вишнею і корицею.

0/5 (0 Reviews)