Цей зігріваючий ароматний компот з чаю & nbsp; улун і & nbsp; зимових фруктів до такої міри самодостатній, що може стати головним приводом зібратися за столом всією сім'єю. Він бадьорить і піднімає настрій, покращує імунітет і прискорює травлення. Ще одна перевага – ви можете доповнювати рецептуру спеціями за власним смаком.
Інгредієнти
- 2 ст. л. чаю улун
- 1/2 склянки цукру
- 1 ч. Л. ванільного екстракту
- 1 паличка кориці
- 3 гвоздички
- 3 см кореня імбиру
- 1 зірочка бадьяна
- 1 солодке яблуко
- 1 велика груша
- 2 апельсина
- 8 мараскінових вишень і палички кориці для подачі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Підготуйте фрукти. Яблуко і грушу очистіть, видаліть серцевину і наріжте середніми шматочками. У апельсинів зріжте цедру разом з білим шаром, наріжте кружальцями. Крок 2 Доведіть до кипіння 750 мл води, додайте чай і залиште на повільному вогні на 3 хв. Колір води повинен стати блідо-бурштинового кольору. Процідіть чай через сито в іншу каструлю. Крок 3 Додайте в чай цукор, розрізаний навпіл імбир і всі спеції і доведіть до кипіння, щоб цукор повністю розчинився. Крок 4 Покладіть яблуко і грушу. Накрийте каструлю кришкою і варіть на середньому вогні 10 хв. Крок 5
Додайте апельсин і продовжуйте готувати ще 3 хв. Крок 6 Вимкніть вогонь і зніміть каструлю з плити. Залиште під кришкою на 2 ч. Крок 7 Перекладіть фрукти в вазочки або келихи і залийте рідиною, прикрасьте вишнею і корицею.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!