КРЕМ-СУП з салатного листя

До такого супу рекомендуємо подати класичні англійські сендвічі з огірком: зріжте з шматків тостового хліба скориночки, намажте хліб вершковим маслом, трохи посоліть. На хліб викладіть нарізані тонкими кружечками очищені огірки, ще трохи посоліть, поперчіть і з’єднайте шматки. Притисніть і розрізати хрест-навхрест на четвертинки.

Інгредієнти

  • 1 качан салату романо
  • 1-2 качана салату-латуку
  • 1 велика картоплина
  • 1 велика цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 200 мл вершків жирністю 30-38%
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • свеженатертий мускатний горіх
  • сіль, мелений білий перець
  • сухарики (з батона) для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Очистіть картопля, наріжте невеликими шматочками, покладіть у велику каструлю, залийте 1 л окропу, посоліть і варіть до м’якості картоплі, приблизно 20 хв.

Крок 2 Очистіть цибулю і часник, дрібно наріжте і підсмажте у вершковому маслі з сіллю на середньому вогні, 5-7 хв. Додайте до картоплі, варіть 5 хв.

Крок 3 Крупно порубати салатні листя, додайте в каструлю з картоплею і цибулею, перемішайте, доведіть до кипіння. Зніміть з вогню і збийте блендером до однорідності.

Крок 4 Додайте вершки, сіль, перець і мускатний горіх, знову доведіть до кипіння і подавайте з сухариками.

0/5 (0 Reviews)