До такого супу рекомендуємо подати класичні англійські сендвічі з огірком: зріжте з шматків тостового хліба скориночки, намажте хліб вершковим маслом, трохи посоліть. На хліб викладіть нарізані тонкими кружечками очищені огірки, ще трохи посоліть, поперчіть і з’єднайте шматки. Притисніть і розрізати хрест-навхрест на четвертинки.
Інгредієнти
- 1 качан салату романо
- 1-2 качана салату-латуку
- 1 велика картоплина
- 1 велика цибулина
- 2 зубчики часнику
- 200 мл вершків жирністю 30-38%
- 1 ст. л. вершкового масла
- свеженатертий мускатний горіх
- сіль, мелений білий перець
- сухарики (з батона) для подачі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Очистіть картопля, наріжте невеликими шматочками, покладіть у велику каструлю, залийте 1 л окропу, посоліть і варіть до м’якості картоплі, приблизно 20 хв.
Крок 2 Очистіть цибулю і часник, дрібно наріжте і підсмажте у вершковому маслі з сіллю на середньому вогні, 5-7 хв. Додайте до картоплі, варіть 5 хв.
Крок 3 Крупно порубати салатні листя, додайте в каструлю з картоплею і цибулею, перемішайте, доведіть до кипіння. Зніміть з вогню і збийте блендером до однорідності.
Крок 4 Додайте вершки, сіль, перець і мускатний горіх, знову доведіть до кипіння і подавайте з сухариками.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!