Це безперечно блюдо з & nbsp; характером, і & nbsp; характер у & nbsp; нього непростий, міцний і & nbsp; дуже стійкий. Так що безликим це блюдо ніяк не назвеш. Вам напевно сподобається і & nbsp; ароматне пюре, і & nbsp; маринована свинина, & nbsp; і & nbsp; навіть злегка хрусткі яблука
Інгредієнти
- 2 свинячі відбивні з корейки
- 3 великих яблука
- 250 г кореня селери
- 250 г картоплі
- 2 ст. л. сметани
- 1 ст. л. бренді або коньяку
- 2 ст. л. меду
- 4 ст. л. яблучного соку
- 10 гілочок чебрецю
- лимонний сік
- оливкова олія
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Два яблука розріжте на 4 частини, очистіть і видаліть серцевину, збризніть лимонним соком. Очистіть картопля і корінь селери, наріжте однаковими часточками. Покладіть картоплю, селеру і яблука в каструлю з киплячою підсоленою водою і варіть 10-15 хв., До готовності. Злийте воду і приготуйте з яблук, селери і картоплі пюре. Додайте сметану, посоліть і поперчіть. Крок 2 У що залишився яблука виріжте серцевину, наріжте яблуко кільцями, збризніть лимонним соком. Крок 3 Свинину злегка відбийте, посоліть і поперчіть. Змішайте коньяк, мед, яблучний сік і чебрець в мисці. Умочіть в цю суміш свинячі відбивні і яблучні кільця і залиште на 10 хв. маринуватися. Крок 4
Розігрійте масло в сковороді на сильному вогні. Обтрусіть м'ясо від маринаду і покладіть в сковороду. Смажте по 4-5 хв. з кожного боку, до готовності. Перекладіть відбивні на тарілку і прикрийте фольгою. Крок 5
Покладіть в сковороду яблучні кільця і смажте по 1 хв. з кожного боку. Перекладіть до свинини і зберігайте в теплі. Крок 6 У сковороду вилийте маринад, доведіть до кипіння і готуйте 1 хв. Приправте сіллю і перцем. Розкладіть по тарілках пюре, свинину і яблука, полийте соусом зі сковороди і відразу ж подавайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!