КУЛИЧ з цукатами ВІД МАРІЇ Троїцький

Одного разу в подорож по Італії я спробувала справжній Паннетоне. І я відразу ж загорілася ідеєю приготувати його будинку для близьких. Однак в той момент я ще не знала, що це досить складний і копіткий процес, що вимагає часу. Тоді я вирішила винайти свій рецепт Панеттоне, такогожевоздушного і ароматного, однак більш простого і швидкого в приготуванні. Погравши з інгредієнтами і пропорціями, народився даний рецепт паски з ніжним м'якушем і насиченим смаком. Ділюся рецептом приголомшливого паски (Панеттоне). Підкорив він мене в саме серце. Звичайно, це дуже простий рецепт, на опарі, а не на заквасці. Головний секрет ідеального паски & ndash; хороша мука (у мене вона з великою кількістю клейковини!), власні домашні цукати, дуже багато начинки, заздалегідь витриманою в алкоголі, і гарну прикрасу зверху. Все дуже просто.

КУЛИЧ з цукатами ВІД МАРІЇ Троїцький

Інгредієнти

  • 150 г борошна
  • 250 мл теплого молока,
  • 1 пакет сухих дріжджів або 25 г свіжих (пресованих)
  • 1 ст.л. цукру
  • 400 г борошна
  • 3 яйця
  • 100 г вершкового масла
  • цедра одного середнього лимона
  • 150 г цукру
  • щіпка солі
  • суміш з горіхів, цукатів, сухофруктів, шоколаду (чим більше, тим краще)
  • насіння ванілі
  • 6 апельсинів
  • 1 лимон
  • 500 г цукрової пудри
  • 1 л води
  • 1 ч.л. ванильнойесенції (або стручок ванілі)
  • 2 зірочки бадьяна
  • 10 горошин чорного перцю
  • 3-4 палички кориці
  • 2 коробочки кардамону

Покроковий рецепт приготування

0/5 (0 Reviews)