КУЛИЧ З ШОКОЛАДОМ І мигдалем

В нашій родині самий радісний і чудове свято & mdash; Світлого Святого Воскресіння, повний тепла, любові і світла. Паски приготовані за цим рецептом виходять шаруваті, вершкові і дуже смачні. Шоколад і мигдаль дуже добре доповнюють вершкове тісто. З любов'ю, молитвою в душі і дбайливим ставленням до тесту і ваші паски будуть найсмачніші! Вітаю всіх зі святом Світлого Великодня! Божої допомоги вам у всьому і любові! & Nbsp;

Зустрічаємо Пасха красиво x Інгредієнти

  • борошно 500 г
  • вершкове масло 330 г
  • свіжі дріжджі 12 г
  • яйця курячі 370 г
  • цукор 100 г
  • сіль 6 г
  • ванільний цукор 10 г
  • шоколад в краплях 150 г
  • мигдаль 60 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

КУЛИЧ З ШОКОЛАДОМ І мигдалем

У мисці перемішати 370 гр. яєць і 100 гр. цукру. Додати 12 гр. свіжих дріжджів. Все добре перемішати. Крок 2

КУЛИЧ З ШОКОЛАДОМ І мигдалем

борошно просіяти і перемішати з сіллю. Крок 3

КУЛИЧ З ШОКОЛАДОМ І мигдалем

Всипати борошно з сіллю в чашку міксера і додати трохи яєчної маси. Почати вимішувати тісто за допомогою насадки – гак. Потихеньку вливати яєчну масу. Крок 4

КУЛИЧ З ШОКОЛАДОМ І мигдалем

тісто має бути пластичним і однорідним. Додати ванільний цукор. Крок 5

Холодне вершкове масло жирністю 82,5 нарізати невеликими кубиками. Масло має бути холодне з холодильника. Додати масло частинами в тісто. Крок 6

наступну партію масла додавати тільки тоді, коли попередня повністю розчиниться в тесті. Крок 7

КУЛИЧ З ШОКОЛАДОМ І мигдалем

Додати наступну партію масла. На весь заміс тесту йде приблизно 50- 60 хвилин. Крок 8

КУЛИЧ З ШОКОЛАДОМ І мигдалем

коли масло повністю втрутиться в тісто, додати шоколадні краплі 150 гр. і мигдаль 60 гр. обсмажений і порізану на шматочки. Крок 9

КУЛИЧ З ШОКОЛАДОМ І мигдалем

Готове тісто покласти в миску, накрити харчовою плівкою і прибрати в холодильник на 10-12 годин. Крок 10

КУЛИЧ З ШОКОЛАДОМ І мигдалем

через 10-12 годин дістати тісто з холодильника. Крок 11

КУЛИЧ З ШОКОЛАДОМ І мигдалем

Розділити тісто на 4 рівні частини, укласти в форми. Поставити на расстойку, приблизно на 3-4 години. Крок 12

КУЛИЧ З ШОКОЛАДОМ І мигдалем

тісто має збільшитися в два рази. Випікати паску в розігрітій духовці при температурі 170-160 гр. приблизно 25-30 хвилин до готовності. У мене 4 форми в діаметрі 13-14 см, висота 8 см. Крок 13

Готовність пасок перевірити дерев'яною шпажкою. Вона повинна бути сухою. Прикрасити паски глазур'ю на свій смак. Крок 14

КУЛИЧ З ШОКОЛАДОМ І мигдалем

Готові паски я прикрасила білкової глазур'ю. Крок 15

КУЛИЧ З ШОКОЛАДОМ І мигдалем

Паски виходять шаруваті, вершкові і дуже смачні. Корисна порада

З любов'ю, молитвою в душі і дбайливим ставленням до тесту і ваші паски будуть найсмачніші!

0/5 (0 Reviews)