КУРКА, ФАРШИРОВАНА ГРИБАМИ

Курка, фарширована грибами – справжній святковий страва. Для фарширування курки & nbsp; ми вибрали печериці, але можна замінити їх, наприклад, білими грибами.

 КУРКА, ФАРШИРОВАНА ГРИБАМИ

Інгредієнти

  • 500 г печериць
  • 6-7 шт. чорносливу
  • ціла курка (1 кг)
  • масло вершкове – 50 г
  • 1 ч. л. меленої паприки
  • 3-4 сі. л. майонезу
  • сіль, мелений чорний перець

Для подачі:

  • листя салату, лимон і маслини

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Гриби порізати, змішати з нарізаним чорносливом, посолити і поперчити. Крок 2 Курку змастити всередині маслом, нафарширувати грибний сумішшю, натерти зовні паприкою і змастити майонезом. Крок 3 Смажити на деку в розігрітій до 200 & # 730; С духовці 40 хвилин. Курку викласти на листя салату, прикрасити лимоном і маслинами.

0/5 (0 Reviews)