Оригінальна, недороге і смачне блюдо з курячих крилець. Незвичайна попередня підготовка продукту, при його вживанні, дозволить рукам залишитися чистими.
Оливкова настрій x Інгредієнти
- крила 10 шт.
- томатний соус 1 ст.л.
- сметана 2 ст.л.
- майонез 2 ст.л.
- чилі перець пластівці 1 щіпка (і)
- солодка паприка мелена 1 ч.л.
- часник 1 ч.л.
- сіль 1 ч. л.
- оливкова олія Filippo Berio 3 ст.л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Підготувати необхідні продукти. Крила промити і просушити паперовим рушником від зайвої вологи. Крок 2
Кожне крило розділити по суглобах на три частини. Крайня фаланга не використовується. Крок 3
Частина крила передпліччя має дві кісточки. Надрізати по верхньому краю кісточки м'ясо і стягнути його вниз, зачищаючи кістки ножем. Видалити тонку кістку, залишивши по одній кісточці. Зібравши зняте м'ясо в області суглоба підвернути його кінці з шкірою всередину. Крок 4
З плечової частиною крила вчинити аналогічно, залишивши єдину наявну кістка на місці. Крок 5
Таким чином вчинити з усіма частинами крил. Крок 6
Для маринаду змішати оливкове масло Filippo Berio, томатний соус, сметану і майонез. Всипати сіль і спеції. Крок 7 Кожну частину крила вмочити в підготовлений соус, викласти на блюдо і залишити на 30 хвилин для маринування. Крок 8
Перед запіканням обернути відкриті кісточки шматочками фольги. Запікати крила в розігрітій до 200 градусів духовці до апетитного рум'янцю.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!