Курячі крильця БОН-БОН

Оригінальна, недороге і смачне блюдо з курячих крилець. Незвичайна попередня підготовка продукту, при його вживанні, дозволить рукам залишитися чистими.

 Курячі крильця БОН-БОН

Оливкова настрій x Інгредієнти

  • крила 10 шт.
  • томатний соус 1 ст.л.
  • сметана 2 ст.л.
  • майонез 2 ст.л.
  • чилі перець пластівці 1 щіпка (і)
  • солодка паприка мелена 1 ч.л.
  • часник 1 ч.л.
  • сіль 1 ч. л.
  • оливкова олія Filippo Berio 3 ст.л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 Курячі крильця БОН-БОН

Підготувати необхідні продукти. Крила промити і просушити паперовим рушником від зайвої вологи. Крок 2

Курячі крильця БОН-БОН

Кожне крило розділити по суглобах на три частини. Крайня фаланга не використовується. Крок 3

Курячі крильця БОН-БОН

Частина крила передпліччя має дві кісточки. Надрізати по верхньому краю кісточки м'ясо і стягнути його вниз, зачищаючи кістки ножем. Видалити тонку кістку, залишивши по одній кісточці. Зібравши зняте м'ясо в області суглоба підвернути його кінці з шкірою всередину. Крок 4

Курячі крильця БОН-БОН

З плечової частиною крила вчинити аналогічно, залишивши єдину наявну кістка на місці. Крок 5

Курячі крильця БОН-БОН

Таким чином вчинити з усіма частинами крил. Крок 6

Курячі крильця БОН-БОН

Для маринаду змішати оливкове масло Filippo Berio, томатний соус, сметану і майонез. Всипати сіль і спеції. Крок 7 Кожну частину крила вмочити в підготовлений соус, викласти на блюдо і залишити на 30 хвилин для маринування. Крок 8

Курячі крильця БОН-БОН

Перед запіканням обернути відкриті кісточки шматочками фольги. Запікати крила в розігрітій до 200 градусів духовці до апетитного рум'янцю.

0/5 (0 Reviews)