ЗАПЕЧЕНИЙ В ДУХОВЦІ ЛОСОСЬ

Авторство рецепта належить англійському кухареві, рестораторові, телеведучому Джеймі Олівера.

Оливкова настрій x Інгредієнти

  • лосось філе 1,2 кг
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> соєвий соус 150 мл

  • рисовий оцет 100 мл
  • імбир 1 ст.л.
  • цедра лимона 1 шт.
  • оливкова олія Filippo Berio 2 ст.л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Для маринаду з'єднати соєвий соус, подрібнений імбир, рисовий оцет, оливкова олія Filippo Berio і цедру лимона. Підготувати філе лосося, видаливши наявні кісточки. Замаринувати рибу в маринаді, залишивши на годину в холодильнику Крок 2

ЗАПЕЧЕНИЙ В ДУХОВЦІ ЛОСОСЬ

Дістати філе з маринаду, обсушити паперовим рушником. Крок 3

ЗАПЕЧЕНИЙ В ДУХОВЦІ ЛОСОСЬ

Розігріти сковороду гриль і обсмажити рибу на сильному вогні, шкірою вниз протягом однієї хвилини. Крок 4

ЗАПЕЧЕНИЙ В ДУХОВЦІ ЛОСОСЬ

Перекласти філе лосося на пергамент або фольгу для подальшого запікання в духовці. Зручніше це зробити на все тій же сковороді гриль, якщо вона зі знімною ручкою. Крок 5

ЗАПЕЧЕНИЙ В ДУХОВЦІ ЛОСОСЬ

Запечь рибу в духовці, розігрітій до 200 градусів протягом семи хвилин.

0/5 (0 Reviews)