Курячі крильця на грилі з домашнім соусом BBQ

Напевно, немає нічого дивного, що такі рум'яні і апетитні крильця зникнуть зі столу майже моментально. Готуйте їх побільше! Це просто і досить швидко.

Інгредієнти

  • 2,5 кг курячих крилець
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сіль

  • мелений чорний перець

Для маринаду:

  • 1 цибулина
  • 3 зубчики часнику
  • 2 ст.л рослинного масла
  • 3 ст.л. перцевої пасти або аджики
  • 400 г протертих томатів
  • 1 ст.л. гірчиці
  • 3 ст.л. винного оцту
  • щіпка кайенского перцю
  • 1 ст.л. тростинного цукру

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Для соусу цибулю і часник очистіть і дрібно наріжте. У глибокій сковороді з товстим дном розігрійте масло, покладіть цибулю, обсмажте до прозорості. Додайте часник, обсмажуйте 2 хв. Покладіть до цибулі з часником аджику (перцеву пасту), злегка обсмажте. Залити цукор і гірчицю приблизно половиною склянки окропу, перемішайте, щоб цукор розчинився. Крок 2

КУРЯЧІ крильця на грилі з домашнім соусом BBQ

Влийте в сковороду протерті помідори, додайте оцет і суміш цукру з гірчицею. Приправте свіжомеленим чорним і кайенским перцем, посоліть і готуйте на невеликому вогні близько 10 хвилин, соус повинен злегка загустеть.Сніміте соус з вогню і повністю остудіть. Крок 3

КУРЯЧІ крильця на грилі з домашнім соусом BBQ

У крилець видаліть останній суглоб (він згорить на вугіллі). Обсушити крильця паперовим рушником і змастіть соусом з усіх боків. Накрийте плівкою і залиште при кімнатній температурі на 30 хв. Крок 4

КУРЯЧІ крильця на грилі з домашнім соусом BBQ

Викладіть крильця на змащену маслом грати з замком і смажте на сивого вугіллі до коричневої скоринки з усіх боків, 15-25 хв. Подавайте з соусом барбекю.

0/5 (0 Reviews)