Напевно, немає нічого дивного, що такі рум'яні і апетитні крильця зникнуть зі столу майже моментально. Готуйте їх побільше! Це просто і досить швидко.
Інгредієнти
- 2,5 кг курячих крилець
- мелений чорний перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> сіль
Для маринаду:
- 1 цибулина
- 3 зубчики часнику
- 2 ст.л рослинного масла
- 3 ст.л. перцевої пасти або аджики
- 400 г протертих томатів
- 1 ст.л. гірчиці
- 3 ст.л. винного оцту
- щіпка кайенского перцю
- 1 ст.л. тростинного цукру
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Для соусу цибулю і часник очистіть і дрібно наріжте. У глибокій сковороді з товстим дном розігрійте масло, покладіть цибулю, обсмажте до прозорості. Додайте часник, обсмажуйте 2 хв. Покладіть до цибулі з часником аджику (перцеву пасту), злегка обсмажте. Залити цукор і гірчицю приблизно половиною склянки окропу, перемішайте, щоб цукор розчинився. Крок 2
Влийте в сковороду протерті помідори, додайте оцет і суміш цукру з гірчицею. Приправте свіжомеленим чорним і кайенским перцем, посоліть і готуйте на невеликому вогні близько 10 хвилин, соус повинен злегка загустеть.Сніміте соус з вогню і повністю остудіть. Крок 3
У крилець видаліть останній суглоб (він згорить на вугіллі). Обсушити крильця паперовим рушником і змастіть соусом з усіх боків. Накрийте плівкою і залиште при кімнатній температурі на 30 хв. Крок 4
Викладіть крильця на змащену маслом грати з замком і смажте на сивого вугіллі до коричневої скоринки з усіх боків, 15-25 хв. Подавайте з соусом барбекю.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!