ШОКОЛАДНАЯ ВЕЛИКДЕНЬ

Сира сирна паска & ndash; швидкопсувний продукт, зберігати її в холодильнику можна не більше 4 днів. Якщо ви хочете додати в паску сухофрукти, обдайте їх окропом і замочіть в міцному алкоголі на 12 годин. Пасха буде ароматні.

Інгредієнти

  • 150 г шоколаду з вмістом какао не менше 75%
  • 1 кг жирного некислі сиру
  • 200 мл вершків жирністю 35%
  • 120 г вершкового масла
  • 200 г цукрової пудри
  • 2 жовтки
  • 1 ч. л. натертої апельсіно- виття цедри

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Сир протріть через сито 2 рази. Збийте 100 г вершкового масла міксером до стану м'якого крему, додайте сир і ще раз збийте. Крок 2

ШОКОЛАДНАЯ ВЕЛИКДЕНЬ

На водяній бані збийте жовтки з цукровою пудрою, поки маса не збільшиться в об'ємі і не посвітлішає. Додайте збиті жовтки в сирну масу. Крок 3

Розламайте 100 г шоколаду на шматочки і покладіть в миску. Додайте вершкове масло. Поставте миску на каструлю з киплячою водою і, помішуючи, розтопіть шоколад. Злегка остудіть. Що залишився шоколад порубати на маленькі шматочки. Крок 4

ШОКОЛАДНАЯ ВЕЛИКДЕНЬ

Вмішайте розплавлений шоколад в сирну масу, додайте шматочки шоколаду та апельсинову цедру. Збийте вершки. Акуратними рухами з'єднайте збиті вершки з сирною масою. Крок 5

ШОКОЛАДНАЯ ВЕЛИКДЕНЬ

Застелите форму для паски 3 шарами марлі. Викладайте сирну суміш столовою ложкою, добре притискаючи до стінок форми. Коли форма буде повністю заповнена, накрийте сир вільними краями марлі і подверніте їх. Крок 6

ШОКОЛАДНАЯ ВЕЛИКДЕНЬ

Поставте форму з паскою на тарілку або в вузьку миску. Зверху покладіть блюдечко і поставте гніт. Помістіть всю конструкцію в холодильник. Слідкуйте за кількістю стікає сироватки в тарілці і періодично зливайте її. Пасха повинна простояти під гнітом 24 ч.

0/5 (0 Reviews)