Сира сирна паска & ndash; швидкопсувний продукт, зберігати її в холодильнику можна не більше 4 днів. Якщо ви хочете додати в паску сухофрукти, обдайте їх окропом і замочіть в міцному алкоголі на 12 годин. Пасха буде ароматні.
Інгредієнти
- 150 г шоколаду з вмістом какао не менше 75%
- 1 кг жирного некислі сиру
- 200 мл вершків жирністю 35%
- 120 г вершкового масла
- 200 г цукрової пудри
- 2 жовтки
- 1 ч. л. натертої апельсіно- виття цедри
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Сир протріть через сито 2 рази. Збийте 100 г вершкового масла міксером до стану м'якого крему, додайте сир і ще раз збийте. Крок 2
На водяній бані збийте жовтки з цукровою пудрою, поки маса не збільшиться в об'ємі і не посвітлішає. Додайте збиті жовтки в сирну масу. Крок 3
Розламайте 100 г шоколаду на шматочки і покладіть в миску. Додайте вершкове масло. Поставте миску на каструлю з киплячою водою і, помішуючи, розтопіть шоколад. Злегка остудіть. Що залишився шоколад порубати на маленькі шматочки. Крок 4
Вмішайте розплавлений шоколад в сирну масу, додайте шматочки шоколаду та апельсинову цедру. Збийте вершки. Акуратними рухами з'єднайте збиті вершки з сирною масою. Крок 5
Застелите форму для паски 3 шарами марлі. Викладайте сирну суміш столовою ложкою, добре притискаючи до стінок форми. Коли форма буде повністю заповнена, накрийте сир вільними краями марлі і подверніте їх. Крок 6
Поставте форму з паскою на тарілку або в вузьку миску. Зверху покладіть блюдечко і поставте гніт. Помістіть всю конструкцію в холодильник. Слідкуйте за кількістю стікає сироватки в тарілці і періодично зливайте її. Пасха повинна простояти під гнітом 24 ч.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!