ВЕЛИКДЕНЬ З білим ШОКОЛАДОМ

Ніжний вершковий смак сирної паски стане особливо вишуканим, & nbsp; якщо солодкість їй буде надавати ще й білий шоколад. Напівпрозорі & nbsp; шоколадні стружки послужать відмінною прикрасою для головного частування Світлого свята.

Інгредієнти

  • 1 кг пластового фермерського сиру
  • 200 г якісного білого шоколаду
  • 200 г солодковершкового масла жирністю 82,5%
  • 8 жовтків дуже свіжих яєць
  • 150 г цукрової пудри з натуральної ваніллю
  • 200 г золотистого родзинок
  • 100 мл будь-якого рома
  • щіпка морської солі

< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Починайте готувати за 3-4 дні до подачі. Обдайте родзинки окропом, обсушити і залийте ромом. Герметично закрийте і залиште настоюватися мінімум на 12 год., Краще на 36. Крок 2 Викладіть сир у кухонне вафельний рушник або складену в декілька шарів марлю, загорніть, покладіть в друшляк, встановіть в таз, зверху поставте важкий вантаж, щоб скло якомога більше рідини. Залиште мінімум на 4 год, краще на 8 год. Крок 3 Протріть сир через сито. Порубати шоколад і вершкове масло невеликими шматочками і розтопіть на водяній бані або в мікрохвильовій печі. Трохи остудіть. Крок 4 Збийте жовтки з сіллю і цукровою пудрою до білого. Введіть в шоколадну масу і перемішайте. З'єднайте з сиром і збийте міксером до пишноти, 10 хв. Крок 5 Додайте родзинки разом з ромом і перемішайте, щоб родзинки розподілився рівномірно. Крок 6 Застелите форму для паски марлею, викладіть сирну масу, накрийте кінцями марлі. Поставте в холодильник мінімум на 12 год, краще на 36. Перед подачею переверніть на блюдо і прикрасьте на свій смак.

0/5 (0 Reviews)