ШПИНАТ І РЕДИС З гірчичною заправкою

Дуже весняний салат, який можна швидко приготувати до & nbsp; обіду або в якості закуски до м'яса на пікніку. Завдяки Фете салат виходить & nbsp; ситним, але при цьому легким і ніжним. Фету за бажанням можна замінити на інший м'який сир, наприклад, & nbsp; на моцарелу або бринзу, яку попередньо треба вимочити.

Інгредієнти

  • велика жменя молодого шпинату
  • 1-2 огірка
  • 5 редисок
  • 100 г бринзи або фети
  • 2 ст.л. оливкового масла
  • 2 ст.л. солодкої гірчиці із зернятками
  • 1 часточка лимона
  • сіль, свіжозмелений чорний перець

Покроковий рецепт приготування

крок 1

Салат промийте та висушіть. Крок 2

ШПИНАТ І РЕДИС З гірчичною заправкою

Редис і огірок наріжте якомога більше тонкими кружечками (це зручно робити за допомогою ножа для чищення овочів. Крок 3

Бринзу наріжте невеликими кубиками. Крок 4

ШПИНАТ І РЕДИС З гірчичною заправкою

Змішайте в баночці оливкова олія, гірчицю, лимонний сік, сіль і перець. Щільно закрийте і потрясіть, щоб всі інгредієнти для заправки з'єдналися. Крок 5

Змішайте овочі з одержавши йся заправкою, зверху викладіть кубики бринзи і знову акуратно перемішайте, щоб сир не розкришився.

0/5 (0 Reviews)