Дуже весняний салат, який можна швидко приготувати до & nbsp; обіду або в якості закуски до м'яса на пікніку. Завдяки Фете салат виходить & nbsp; ситним, але при цьому легким і ніжним. Фету за бажанням можна замінити на інший м'який сир, наприклад, & nbsp; на моцарелу або бринзу, яку попередньо треба вимочити.
Інгредієнти
- велика жменя молодого шпинату
- 1-2 огірка
- 5 редисок
- 100 г бринзи або фети
- 2 ст.л. оливкового масла
- 2 ст.л. солодкої гірчиці із зернятками
- 1 часточка лимона
- сіль, свіжозмелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
крок 1
Салат промийте та висушіть. Крок 2
Редис і огірок наріжте якомога більше тонкими кружечками (це зручно робити за допомогою ножа для чищення овочів. Крок 3
Бринзу наріжте невеликими кубиками. Крок 4
Змішайте в баночці оливкова олія, гірчицю, лимонний сік, сіль і перець. Щільно закрийте і потрясіть, щоб всі інгредієнти для заправки з'єдналися. Крок 5
Змішайте овочі з одержавши йся заправкою, зверху викладіть кубики бринзи і знову акуратно перемішайте, щоб сир не розкришився.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!