МЕДОВИЙ ЛОСОСЬ, запечені в фользі

Лосось в пікантному соусі може стати коронною стравою будь-якої господині. Час приготування близько 40 хв. Основні маніпуляції можна зробити за 10 хв, а потім спокійно без поспіху займатися гарніром або салатом, поки лосось запікається в духовці. Рецепт розроблений спільно з французьким шеф-кухарем Пьеріком Баро.

 Медовий ЛОСОСЬ, запечені в фользі

Інгредієнти

  • філе лосося 600 г
  • часник в зубчиках 3 шт.
  • чебрець 1 пучок
  • мед 2 ч. л.
  • оливкова олія 1 ч. л.
  • білий винний оцет 1 ч. л.
  • сіль 1 щіпка
  • чорний перець 1 щіпка

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Змішати оливкову олію, рубаний часник, винний оцет, чорний перець і мед. Крок 2 Філе лосося викласти на фольгу, посолити, рівномірно залити отриманим соусом і додати гілочки чебрецю. Крок 3 Запікати у фользі, в розігрітій до 180 ° С духовці 30 хв.

0/5 (0 Reviews)