КУРЯЧИЙ Рулет З солоних грибів

Курячий рулет з солоними грибами & ndash; це цікаве рішення для господинь, які люблять кожен раз дивувати домочадців новими смачними стравами

Інгредієнти

  • 4 філе курячих грудок
  • 100 г солоних грибів
  • цибуля ріпчаста – 1 невелика цибулина
  • 0,5 ч. л. сушеного кервеля
  • масло вершкове – 50 г
  • 1 ч. л. каперсів
  • часник – 1 зубчик

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Філе по одному викласти на робочу поверхню, накрити плівкою і відбити. Гриби і каперси нарубати ножем, змішати. Крок 2 Цибулю і часник дрібно нарізати. Масло розігріти на сковороді, покласти цибулю і часник; готувати 4-5 хв. Зняти з вогню, додати цибулю до грибної суміші. Приправити кервелем. Крок 3 Викласти фарш на філе, згорнути. Щільно загорнути кожне філе в плівку, опустити в киплячу воду на 7-8 хв., Потім вийняти, зняти плівку і тонко нарізати поперек. Подавати зі сметаною.

0/5 (0 Reviews)