КИСІЛЬ З ВИШНІ, КЛУБНИКИ І чорноплідної горобини в мультиварці

Для цього киселю я використовую ягоди зі свого саду, які заморожують у великій кількості влітку. А взимку і навесні часто варю з них ягідний кисіль.

 КИСІЛЬ З ВИШНІ, КЛУБНИКИ І чорноплідної горобини в мультиварці

Смачний пост x Інгредієнти

  • 300 г вишні (я брала заморожену, але попередньо її розморозила)
  • 200 г полуниці (аналогічно)
  • велика жменя черноплодки (навіть не розморожувати)
  • 1,5 л води + 200 мл
  • 150 г цукру
  • 4 ст. л. з верхом кукурудзяного крохмалю (картопляного потрібно поменше)

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Засипаємо ягоди в чашу мультиварки, додаємо півтора літра води, цукор і ставимо режим “Десерт” 160 градусів на 40 хвилин. Готувати потрібно з відкритою кришкою. Крок 2 За 10 хв. до закінчення приготування, додайте розведений в 200 мл холодної води крохмаль. Перемішайте. Потім процідіть кисіль і остудіть.

0/5 (0 Reviews)