ВЕЛИКОДНІЙ КУЛИЧ 1952 року

На 2 паски вагою по 600 г або на 3 паски вагою по 430 г.

ВЕЛИКОДНІЙ КУЛИЧ 1952 року

ВЕЛИКОДНІЙ кУЛИЧ 1952 року

паска x Інгредієнти

  • 500 г борошна
  • 175 мл молока
  • 200 г цукру
  • 3 яйця
  • 150 г вершкового масла або маргарину
  • 20 г свіжих дріжджів
  • 150 г родзинок
  • ванілін, сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Приготувати опару: в теплому молоці розчинити дріжджі і 250 г борошна. Вимісити і прибрати в тепле місце на 1,5 години. Крок 2 Додати решту борошна, жовтки розтерті з цукром, білки збиті в піну, розм'якшене вершкове масло, ванілін, сіль. Прибрати в тепле місце на 1,5 години. Крок 3 Додати промитий і просушений ізюм. Перемішати. Розкласти у форми і прибрати в тепле місце на 1,5 години. Крок 4 Розігріти духовку до 190 градусів, випікати 40 хв. Дати охолонути, прикрасити за бажанням.

0/5 (0 Reviews)