На 2 паски вагою по 600 г або на 3 паски вагою по 430 г.
паска x Інгредієнти
- 500 г борошна
- 175 мл молока
- 200 г цукру
- 3 яйця
- 150 г вершкового масла або маргарину
- 20 г свіжих дріжджів
- 150 г родзинок
- ванілін, сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Приготувати опару: в теплому молоці розчинити дріжджі і 250 г борошна. Вимісити і прибрати в тепле місце на 1,5 години. Крок 2 Додати решту борошна, жовтки розтерті з цукром, білки збиті в піну, розм'якшене вершкове масло, ванілін, сіль. Прибрати в тепле місце на 1,5 години. Крок 3 Додати промитий і просушений ізюм. Перемішати. Розкласти у форми і прибрати в тепле місце на 1,5 години. Крок 4 Розігріти духовку до 190 градусів, випікати 40 хв. Дати охолонути, прикрасити за бажанням.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!