На приготування цієї страви ви витратите максимум 15 & nbsp; хвилин, а & nbsp; результат буде не гірший, ніж у & nbsp; дорогому ресторані. Найголовніше в & nbsp; цьому рецепті & nbsp; & ndash; не пересушити рибу.
Інгредієнти
- 6 шматків філе лосося, по 150 г кожен
- 1/2 склянки тертого пармезану
- 3 зубчики часнику
- маленький пучок петрушки
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Розігрійте духовку до 200 ° С. Застеліть деко пергаментом. Крок 2 Очистіть і дрібно порубати часник. Наріжте листя петрушки. Змішайте тертий пармезан, петрушку і часник. Крок 3 Покладіть рибу шкірою вниз на деко. Накрийте листом пергаменту і поставте в духовку на 7 хв. Дістаньте деко з духовки, видаліть верхній пергамент. Крок 4 Посипте рибу сумішшю з сиру і зелені і поверніть деко в духовку ще на 7 хв. Сир повинен розплавитися і стати золотистим. Вийміть рибу з духовки, залиште на 5 хв. і подавайте до столу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!