ПИРІГ З палтуса та Судаком

Є в цій страві щось від піци & ndash; напевно, його відкритість світу. Тільки тісто тут використовується інше і навряд чи хтось із італійців став би піч піцу з палтусом і судаком. А ось для пирога ці дві чудові риби підійдуть ідеально, особливо в поєднанні з різними соусами. & Nbsp;

Інгредієнти

  • здобне-дріжджове тісто – 200 г
  • палтус – 120 г
  • судак – 50 г
  • соус тар-тар – 30 г
  • соус часниковий айоли – 40 г
  • шпинат бланширує – 40 г
  • томати -50 г
  • часник – 5 г
  • кінза – 10 г
  • каперси – 15 шт.
  • оливки – 40 г
  • 80 г соусу бешамель
  • по 20 г томатного соусу і сметани жирністю 20%
  • листя свіжого салату для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Підготовлене тісто викласти на стіл. Зробити поглиблення по центру. Змастити всередині соусами тар-тар і часниковим. Крок 2 Для томатного соусу змішати дрібно порізаними помідор, часник, кінзу і оливкове масло. Посолити. Крок 3 Потім хаотично і рівномірно викласти шпинат, палтус і судак, заздалегідь нарізані великими шматками. Посолити, поперчити. Додати томатний соус. Крок 4 Викласти оливки і каперси. Додати соус бешамель. Поставити в духовку на 15-17 хвилин при температурі 180 ° С. Прикрасити томатно-сметанним соусом і свіжим салатом.

0/5 (0 Reviews)