Є в цій страві щось від піци & ndash; напевно, його відкритість світу. Тільки тісто тут використовується інше і навряд чи хтось із італійців став би піч піцу з палтусом і судаком. А ось для пирога ці дві чудові риби підійдуть ідеально, особливо в поєднанні з різними соусами. & Nbsp;
Інгредієнти
- здобне-дріжджове тісто – 200 г
- палтус – 120 г
- судак – 50 г
- соус тар-тар – 30 г
- соус часниковий айоли – 40 г
- шпинат бланширує – 40 г
- томати -50 г
- часник – 5 г
- кінза – 10 г
- каперси – 15 шт.
- оливки – 40 г
- 80 г соусу бешамель
- по 20 г томатного соусу і сметани жирністю 20%
- листя свіжого салату для подачі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Підготовлене тісто викласти на стіл. Зробити поглиблення по центру. Змастити всередині соусами тар-тар і часниковим. Крок 2 Для томатного соусу змішати дрібно порізаними помідор, часник, кінзу і оливкове масло. Посолити. Крок 3 Потім хаотично і рівномірно викласти шпинат, палтус і судак, заздалегідь нарізані великими шматками. Посолити, поперчити. Додати томатний соус. Крок 4 Викласти оливки і каперси. Додати соус бешамель. Поставити в духовку на 15-17 хвилин при температурі 180 ° С. Прикрасити томатно-сметанним соусом і свіжим салатом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!