ЛОСОСЬ НА ОВОЩНОЙ ПОДУШЦІ

Рецепт підходить під розділ & laquo; Правильне харчування & raquo ;, таке блюдо буде корисно всім. Воно не містить масла і цукрів, але в достатку клітковину і корисні жири.

 лОСОСЬ НА ОВОЩНОЙ ПОДУШЦІ

Інгредієнти

  • 1,5 кг лосось (у мене нерки)
  • 600 г помідорів
  • 4 середні цибулини
  • зелень (кріп, петрушка)
  • сік лимона
  • сіль, мелений перець
  • я також додала
  • пластівці сичуаньского перцю
  • щіпка меленого імбиру

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Рибу почистити, промити, відрізати голову, якщо потрібно. Посолити, поперчити рибу з усіх боків і скропити лимонним соком. Залишити рибу на деякий час маринуватися (близько півгодини або більше). Крок 2 Помідори нарізати часточками, перець смужками, цибулю нарізати півкільцями. Додати зелень, сіль, перець, прянощі і перемішати. Крок 3 На рибі зробити порційні розрізи до половини (до хребта). Я роблю такі розрізи по хребту тому, що в такому вигляді готову рибу дуже легко перенести на блюдо і при цьому вона не втратить свого виду. А вже на блюді дорізати і покласти кожному їдцю по шматочку. Якщо рибу запекти, не розрізаючи заздалегідь, то потім акуратно нарізати її дуже важко, так як вона виходить занадто м'яка. Крок 4 В форму для запікання викласти половину овочів, потім зверху рибу. Начинити залишилися овочами черевце. Крок 5 Зверху форму закрити папером для випічки, так як вона не прилипає до риби, на відміну від фольги. Запікати рибу в розігрітій до 180-200 ° C духовці приблизно 45-60 хвилин в залежності від ваги. Орієнтуйтеся по своїй духовці.

0/5 (0 Reviews)