ЛОСОСЬ-пашот В ТОМАТНОМУ бульйон

Вишукане в & nbsp; своїй простоті блюдо займе гідне місце в & nbsp; меню званої вечері. Ми розраховували наш рецепт на досить великі порції, якщо ж ви плануєте подавати до & nbsp; столу не одне головне блюдо, з & nbsp; цієї кількості продуктів можна зробити 8 & nbsp; порцій.

 ЛОСОСЬ-пашот В & nbsp; ТОМАТНОМУ бульйон

Інгредієнти

  • 4 філе лосося вагою по 170 г
  • 20 помідорів чері
  • 8 зубчиків часнику
  • 2 цибулини шалот
  • 1,5 склянки сухого білого вина
  • 1 ст. л. оливкового масла
  • 1 стакан води
  • 8 гілочок чебрецю
  • сіль, мелений чорний перець
  • трюфельне масло (за бажанням)

Для подачі:

  • 800 г картоплі
  • 500 г спаржі або зеленої квасолі
  • 100 мл молока
  • 150 г вершкового масла
  • мелений мускатний горіх
  • сіль

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Очистіть картопля і відваріть в підсоленій киплячій воді до готовності. Злийте воду, злегка обсушити бульби і приготуйте густе пюре, додаючи потроху гаряче молоко і вершкове масло. Приправте мускатним горіхом. Крок 2 Очистіть і наріжте часник і цибулю-шалот. У великій глибокій сковороді розігрійте оливкову олію і обсмажте цибулю і часник на середньому вогні до м'якості, близько 5 хв., Не допускаючи зміни кольору. Крок 3 Помістіть в сковороду помідори черрі і чебрець, влийте вино і воду, посоліть, поперчіть і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь до слабкого, накрийте сковороду кришкою. Варіть 25 хв., Поки помідори не полопаються. Дерев'яною ложкою або лопаткою роздавите помідори і продовжуйте готувати ще 5 хв. Крок 4 Покладіть в бульйон філе лосося. Накрийте сковороду кришкою і готуйте 5 хв. Перекладіть рибу на тарілку і зберігайте в теплі. Крок 5 Перелийте бульйон разом з помідорами в чашу блендера і подрібніть. Процідіть через дрібне сито. Крок 6 Покладіть спаржу або квасолю в киплячу підсолену воду і варіть 5 хв., Щоб вона залишалася злегка хрусткою. Обдайте холодною водою і відкиньте на друшляк. Заправте вершковим маслом. Крок 7 У глибоку тарілку покладіть пюре. На нього викладіть спаржу (квасоля). На неї помістіть філе лосося. Акуратно навколо пюре влийте бульйон. Збризніть блюдо трюфеля маслом (за бажанням).

0/5 (0 Reviews)