Таке блюдо стане прикрасою будь-якого святкового столу.
Boom святкових рецептів x Інгредієнти
- філе лосося зі шкірою по 1 кг 2 шт.
- лимони 1 шт.
- апельсини 1 шт.
- соєвий соус 3 ст.л.
- перець чилі 3 шт.
- соус чилі 2 ст.л.
- мед 2 ст.л.
- сіль 0.5 ч.л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Очистити перець чилі від насіння , дрібно нарізати і змішати з соєвим соусом, медом, соусом чилі, цедрою і соком лимона. Крок 2
Обсушити філе лосося з допомогою паперових рушників і зробити кілька глибоких надрізів на шкірі. Фольгу покласти на лист для запікання. Покласти перший шматок філе на фольгу. Нарізати лимон і апельсин часточками, викласти їх на філе і трохи полити маринадом. Крок 3
обсушити філе лосося з допомогою паперових рушників і зробити кілька глибоких надрізів на шкірі. Фольгу покласти на лист для запікання. Покласти перший шматок філе на фольгу. Нарізати лимон і апельсин часточками, викласти їх на філе і трохи полити маринадом. Крок 4
дістати рибу з холодильника і почекати, поки вона не досягне кімнатної температури. Полити рибу маринадом і потім обернути її фольгою так, щоб верх залишилося відкритим. Крок 5
розігріти духовку до 200 градусів і запікати 45 хвилин. Перед подачею видалити нитки і нарізати на порційні шматки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!