ЛОСОСЬ ПО-імператорський

Таке блюдо стане прикрасою будь-якого святкового столу.

Boom святкових рецептів x Інгредієнти

  • філе лосося зі шкірою по 1 кг 2 шт.
  • лимони 1 шт.
  • апельсини 1 шт.
  • соєвий соус 3 ст.л.
  • перець чилі 3 шт.
  • соус чилі 2 ст.л.
  • мед 2 ст.л.
  • сіль 0.5 ч.л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ЛОСОСЬ ПО-імператорський

Очистити перець чилі від насіння , дрібно нарізати і змішати з соєвим соусом, медом, соусом чилі, цедрою і соком лимона. Крок 2

ЛОСОСЬ ПО-імператорський

Обсушити філе лосося з допомогою паперових рушників і зробити кілька глибоких надрізів на шкірі. Фольгу покласти на лист для запікання. Покласти перший шматок філе на фольгу. Нарізати лимон і апельсин часточками, викласти їх на філе і трохи полити маринадом. Крок 3

ЛОСОСЬ ПО-імператорський

обсушити філе лосося з допомогою паперових рушників і зробити кілька глибоких надрізів на шкірі. Фольгу покласти на лист для запікання. Покласти перший шматок філе на фольгу. Нарізати лимон і апельсин часточками, викласти їх на філе і трохи полити маринадом. Крок 4

ЛОСОСЬ ПО-імператорський

дістати рибу з холодильника і почекати, поки вона не досягне кімнатної температури. Полити рибу маринадом і потім обернути її фольгою так, щоб верх залишилося відкритим. Крок 5

ЛОСОСЬ ПО-імператорський

розігріти духовку до 200 градусів і запікати 45 хвилин. Перед подачею видалити нитки і нарізати на порційні шматки.

0/5 (0 Reviews)